«Σε μερικές μέρες θα βρεθούν σπίτι τους οι Ρίκκοι και οι Γιαννάκηδες»

Συνεχίζεται ο πόλεμος μεταξύ ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ, με το κόμμα της αντιπολίτευσης να επανέρχεται και να απαντά στις αιχμές που αφήνει το κόμμα της Δεξιάς. 

Όπως αναφέρει μέσω ανακοίνωσης το ΑΚΕΛ, «ας καταλάβει ο ΔΗΣΥ ότι το φαγοπότι της δεκαετίας τελειώνει σε μερικές μέρες. Το σύστημα συμφερόντων Αναστασιάδη ας καταλάβει ότι το φαγοπότι της δεκαετίας τελειώνει σε μερικές μέρες. Οι δύο υποψήφιοι του Συναγερμού ας συνειδητοποιήσουν ότι το κόλπο τους δεν πιάνει».

Με τη ψήφο του λαού, προσθέτει, «σε μερικές μέρες θα βρεθούν σπίτι τους οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί του κουρέματος, οι εκτελεστές του Συνεργατισμού, οι πλασιέδες των χρυσών διαβατηρίων, οι «Ρίκκοι και οι Γιαννάκηδες». Και όσοι εξ αυτών καταχράστηκαν το κράτος θα βρεθούν και ενώπιον της Δικαιοσύνης.  Όσο δε για την ενόχληση του Συναγερμού για τη μεγαλειώδη συναυλία στήριξης στον Ανδρέα Μαυρογιάννη, θα αρκεστούμε στο «όσα δεν φτάνει η αλεπού…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απαντά στις αιχμές ΑΚΕΛ ο ΔΗΣΥ-«O κυπριακός λαός θα απαντήσει, όχι σε συναυλία αλλά στην κάλπη»

Προηγουμένως, ο ΔΗΣΥ, ανέφερε ότι, «μοναδικό συμφέρον της διακυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού τα τελευταία 10 χρόνια, ήταν ένα και εκ διαμέτρου αντίθετο με τις πολιτικές του ΑΚΕΛ και την καμένη γη που άφησε πίσω της η διακυβέρνησή του: Το συμφέρον της κοινωνίας μας».

Όπως σημειώνει ο ΔΗΣΥ, «είτε αρέσει είτε όχι στο ΑΚΕΛ, η Κύπρος που μας παρέδωσε δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Οι πολίτες το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν. Έχουν δώσει μάλιστα τις απαντήσεις τους σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2013 και μετά. Όμως η αμετροέπεια και η αλαζονεία με την οποία συνεχίζουν τόσο στο ΑΚΕΛ όσο και ο υποψήφιός τους ο Ανδρέας Μαυρογιάννης -ως άριστος μαθητής- να επιτίθονται στον Δημοκρατικό Συναγερμό και στον Αβέρωφ Νεοφύτου δείχνει ένα πράγμα. Ότι δεν έχουν λάβει κανένα μήνυμα».

Καταλήγοντας, αναφέρουν ότι, «είμαστε βέβαιοι ότι απάντηση θα τους τη δώσει και πάλι ο κυπριακός λαός. Και όχι σε συναυλία αλλά στην κάλπη».

Δειτε Επισης

SOS για γερμανική επένδυση μαμούθ στο ψευδοκράτος-Ζητά παρέμβαση ΥΠΕΞ η Σούπερμαν
Η «γνωμάτευση» της ΚΣ του ΟΑΣΕ για τις εκλογές στο Καζακστάν και οι επαφές Χαραλαμπίδου
Συναντήθηκε με τον Ούγγρο ΥΠΕΞ και ζήτησε εξηγήσεις ο Κόμπος
Επιμένει στον αμανέ του ο Τατάρ-« Δεν υπάρχουν οι μηχανισμοί για ένα κράτος στην Κύπρο»
Πρώτα Συνέδριο, μετά εκλογές στον ΔΗΣΥ-Στις 4 Απριλίου η υποβολή υποψηφιοτήτων
Αρνείται την πρόταση του Προέδρου και μας κατηγορεί για... μαξιμαλισμό το «υπεξ»
Με το «συνταγματικό όνομα» του συμμετείχε το ψευδοκράτος στον ΟΤΚ, υποστηρίζει ο Τσαβούσογλου
Ορο για ομαλοποίηση σχέσεων Κύπρου-Τουρκίας φέρεται να θέτει ο Σίσι
Την πρότασή του για το Κυπριακό ανέπτυξε στον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας ο Πρόεδρος
Θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου ο τέως Πρόεδρος-Διατηρούν φιλικές σχέσεις