Χτύπησε βάναυσα την ανήλικη με σφυρί και σωλήνα ο 21χρονος-Στην τελευταία της κατοικία

Υπό κράτηση για μια μέρα τέθηκε από το «επαρχιακό δικαστήριο» Τρικώμου, ο ύποπτος για τη δολοφονία της 16χρονης, Ζεχιέ Χελίν Ρεσούρ, η σορός της οποίας είχε εντοπιστεί χθες το πρωί σε ανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή Long Beach στο Τρίκωμο.

Ο 21χρονος Σεφέρ Μπούγρα Αλτουντάγ είχε διαφύγει στις ελεγχόμενες από την ΚΔ περιοχές χθες και αργά το απόγευμα, αφού εντοπίστηκε, παραδόθηκε στην «αστυνομία» του ψευδοκράτους, με την μεσολάβηση των ΗΕ, στο οδόφραγμα της οδού Λήδρας.

Σύμφωνα με την Κίπρις ποστασί αναμένονται τα αποτελέσματα της αυτοψίας στη σορό της 16χρονης που επρόκειτο να γίνει σήμερα το πρωί για να παρουσιαστούν αύριο ως στοιχεία στο «δικαστήριο». Το αίτημα για μονοήμερη κράτηση ήταν του «γενικού εισαγγελέα».

Όπως ανέφερε στο «δικαστήριο» ο «αστυνομικός ανακριτής» ο ύποπτος Σεφέρ χτύπησε την Ζεχιέ 5 φορές με σιδερένιο σφυρί μετά από καβγά που είχαν οι δυο τους στο αυτοκίνητό του γύρω στις 2 τα ξημερώματα της 25ης Ιανουαρίου. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο σε εργοτάξιο στην περιοχή Long beach στο κατεχόμενο Τρίκωμνο. Είπε επίσης ότι στην συνέχεια την χτύπησέ και στον λαιμό δύο φορές με έναν γαλβανισμένο σωλήνα που βρήκε στο εργοτάξιο κοντά στο όχημά του. Ακολούθως έφυγε με το αυτοκίνητό του το οποίο βρέθηκε χθες το απόγευμα εγκαταλελειμμένο στην περιοχή της κατεχόμενης κάτω Δερύνειας.

Η κηδεία της 16χρονης θα γίνει σήμερα στον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου στην Αμμόχωστο, που έχει μετατραπεί σε τζαμί Λαλά Μουσταφά Πασιά. Η Ζεχιέ ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας με έναν μεγαλύτερο αδερφό.

Ο τ/κ Τύπος γράφει σήμερα για στυγερό και βάναυσο έγκλημα που άφησε άφωνη και σόκαρε την τ/κ κοινότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Διακανονισμό για «Αφροδίτη» και «Αμάλθεια» συζήτησαν Πρόεδρος Χριστοδουλίδης-Νετανιάχου
Έκλεισαν δρόμοι στην Έγκωμη για διαχείρηση της διαρροής υγραερίου-Οι συστάσεις της Αστυνομίας
Εξήρε τις στενές σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ στη συνάντηση με ΠτΔ ο Νετανιάχου-Πώς σχολίασε την επίθεση στο αεροδρόμιο
Διαρροή υγραερίου σε εστιατόριο στην Έγκωμη-Ένα πρόσωπο βρισκόταν εντός του υποστατικού (pic)
Συνελήφθησαν οι δύο για τη δολοφονία του Αργυρού-Έκαναν προηγουμένως χρήση με το θύμα, μίλησε σε τρίτους ο 52χρονος
Καταγγελία εγκλωβισμένου κατά ΤΟΜ-Δεν του επέτρεψαν να περάσει από το οδόφραγμα λόγω ελαστικών
Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους στο Στρόβολο λόγω των βροχοπτώσεων-Προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Υπερασπιστές του Αϊκούτ διαδήλωναν την ώρα της συνάντησης Χριστοδουλίδη-Χέρτζογκ (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Άσπρισαν οι δρόμοι από το χαλάζι, κατολισθήσεις και συσσώρευση νερού-Άνοιξαν οι ουρανοί
Την Τετάρτη συγκαλείται το Κονκλάβιο για την εκλογή νέου Πάπα-Πλούσια η ονοματολογία, φειδωλοί οι καρδινάλιοι