Tα λόγια του Μαυρίδη για τον χαμό της συζύγου του-«Τεράστια η απώλεια, αβάστακτος ο πόνος»

Για το μεγάλο ταξίδι έφυγε η σύζυγος του βουλευτή του ΔΗΣΥ, Μάριου Μαρίδη, Έλενα, η οποία έδινε τον δικό της αγώνα για τη ζωή. 

Με ανάρτησή του ο κ. Μαυρίδης, αναφέρει ότι, «έφυγε σήμερα το πρωϊ για τον Παράδεισο, η λατρεμένη μου σύζυγος 'Ελενα, μετά από μακροχρόνια μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία 49 ετών.  Τεράστια η απώλεια, αβάστακτος ο πόνος, δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει πίσω της».

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023, στις 12 το πρωϊ από τον ιερό ναό Αγίου Ελευθερίου στα Λατσία. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 11 το πρωϊ.

 
Tην ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, έγραψε, «εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια της συζύγου του Βουλευτή μας Μάριου Μαυρίδη, της αγαπητής σε όλους μας Έλενας. Ένας σπουδαίος άνθρωπος, μια γυναίκα που πάντοτε, ως και την τελευταία μάχη της ζωής της, τη διέκρινε η δύναμη και το θάρρος. Αιωνία της η μνήμη».

Η Βουλή με ανακοίνωση εκφράζει τα συλλυπητήρια της Προέδρου του σώματος Αννίτας Δημητρίου όλων των μελών και του προσωπικού της Βουλής στην οικογένειά της εκπαιδευτικού Έλενας Παγδατή Μαυρίδη, συζύγου του μέλους της Βουλής των Αντιπροσώπων Μάριου Μαυρίδη. 'Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Βουλής η Έλενα Παγδατή Μαυρίδη έφυγε σε ηλικία πενήντα ετών, ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Από την πλευρά του, ο Μαρίνος Σιζόπουλος, έγραψε, «τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον αγαπητό Μάριο Μαυρίδη για τον χαμό της συζύγου του. Η σκέψη μου είναι με την οικογένεια του». 

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ, ανέφερε ότι, «ηγεσία, Βουλευτές και στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια της συζύγου του Βουλευτή της παράταξής μας Μάριου Μαυρίδη, Έλενας Μαυρίδη». 

Όπως πρόσθεσε, «θρηνούμε την απώλεια μιας φίλης, μιας σπουδαίας γυναίκας που διέπρεψε καθόλη την πορεία της ως εκπαιδευτικός με την προσφορά της και έδωσε με τη δύναμη και το θάρρος που πάντα τη διέκρινε τη μάχη για τη ζωή.  Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Συλληπητήρια εκφράστηκαν κι από άλλα κόμματα. «Είναι με μεγάλη θλίψη που έχουμε πληροφορηθεί για το θάνατο της συζύγου του βουλευτή του ΔΗΣΥ Μάριου Μαυρίδη, Έλενας. Το Δημοκρατικό Κόμμα εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας. Αιωνία της η μνήμη», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ.

Στη δική της ανακοίνωση, η ΔΗΠΑ «εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων των στελεχών μας προς τον Βουλευτή Μάριο Μαυρίδη, την οικογένεια και τους οικείους του, για τον αδόκητο χαμό της συζύγου του Έλενας». Ανέφερε περαιτέρω πως η Έλενα Μαυρίδη υπήρξε διακεκριμένη εκπαιδευτικός, η οποία είχε καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια και το σεβασμό συναδέλφων, συνεργατών και φίλων.  Αιωνία της η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές