Οριστικό το deal, στον Παναθηναϊκό ο Μαντσίνι

Μετά από δύσκολη διαπραγμάτευση που είχε πολλά επιμέρους ζητήματα που έπρεπε να επιλυθούν οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό και οι "κιτρινόμαυροι" συμφώνησαν σε όλες τις λεπτομέρειες κι ο Μαντσίνι θα ενταχθεί από το πρωί της Τετάρτης (25/1) στις προπονήσεις των "πράσινων" στο Κορωπί, πιάνοντας μεμιάς δουλειά υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το τελικό deal, μαζί με τα χρήματα που θα λάβει ο Άρης, το ποσοστό μεταπώλησης 20% που είχε η Μπορντό, τις προμήθειες και την εφορία, έκλεισε σε ένα ποσό λίγο κάτω από τα 3 εκατ. ευρώ.

Με τον Μαντσίνι να ετοιμάζεται για να υπογράψει εντός της Τετάρτης (25/1) συμβόλαιο 3,5 ετών (ήτοι έως το καλοκαίρι του 2026) με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν με τα μπόνους τις 700.000 ευρώ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός κλείνει ένα πολύ βασικό μέτωπο (εξτρέμ) με έναν παίκτη πολύ ποιοτικό (απ’ τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς του πρωταθλήματος) που μετά από 3,5 χρόνια στην Ελλάδα ξέρει καλά το που βρίσκεται και που παίζει. Κι ως εκ τούτου η προσαρμογή του στο "τριφύλλι" θα είναι πολύ γρήγορη.

Και μία μεταγραφή που και θα προσδώσει έξτρα ποιότητα, ταχύτητα, δυναμική και το στοιχείο του... απρόβλεπτου που έλειπε εδώ και καιρό απ’ το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sport24  

Δειτε Επισης

Τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης ανακοίνωσε η προεδρία του Λιβάνου
Δέσμευσαν τεμάχια για ανέγερση σχολείων που δεν έγιναν ποτέ-Έκθεση της Επ. Διοικήσεως με παράπονα ιδιοκτητών
ΥΠΑΝ: Προς όφελος των εκπαιδευτικών το νέο σύστημα αξιολόγησης-Θα το μελετήσουν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις
Πρότεινε στον Πρόεδρο να μας δώσουν νερό από τον παράνομο αγωγό ο Τατάρ
Κάθειρξη 25 ετών για 15χρονο από τη Φλόριντα που βίασε 91χρονη γειτόνισσά του
Μόνιμο Δικαστήριο των Λαών: Εγκλήματα Τουρκίας σε Κύπρο και Κουρδιστάν-Η ιστορία κλαίει και ζητά δικαιοσύνη»
Μόνιμο Δικαστήριο των Λαών: Εγκλήματα Τουρκίας σε Κύπρο και Κουρδιστάν-Η ιστορία κλαίει και ζητά δικαιοσύνη»
Δυο πρόσωπα απουσιάζουν από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία
Σε ετοιμότητα η Κύπρος για σεισμό και τσουνάμι-Τα μέτρα πρόληψης και προστασίας
Υπό τετραήμερη κράτηση 37χρονος για απόπειρα φόνου στη Λεμεσό-Τον έβρισε και τον κτύπησε με το όχημα του