Εντοπίστηκε ακυβέρνητο μικρό ιστιοφόρο στα Πότιμα-Αναζητούνται οι επιβαίνοντες

Έρευνες διεξάγει η Λιμενική Ναυτική Αστυνομία για τον εντοπισμό ιδιοκτητών σκάφους, που εντοπίστηκε προσαραγμένο στη θαλάσσια περιοχή της Πέγειας.

Ένα ιστιοφόρο σκάφος γύρω στα 10 μέτρα περίπου εντόπισαν κατά τη διάρκεια της πρωινής περιπολίας τα μέλη του Ναυτικού Σταθμού Πάφου να είναι προσαραγμένο στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην Πέγεια κοντά στην ακτή, σύμφωνα με τον Φίλιππο Κωνσταντινίδη, Υποδιοικητή Επιχειρήσεων, Εκπρόσωπο Τύπου της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Κύπρου.

Ο κ. Κωνσταντινίδης σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως πρώτο τους μέλημα ήταν να δουν αν κινδυνεύει οποιοδήποτε πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί κάποιος στην περιοχή. Το σκάφος, συνέχισε, δεν φέρει αναγνωριστικά στοιχεία και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διαδικασία ερευνών και εξετάσεων προκειμένου να εξακριβωθεί σε ποιον ανήκει και κάτω από ποιες συνθήκες βρέθηκε το σκάφος εκεί.

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, που μπορεί να έχει πληροφορίες για το σκάφος, όπως και το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης.

Μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή τόσο για σκοπούς φύλαξης του σκάφους όσο για περαιτέρω εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό των ιδιοκτητών του. Ο κ. Κωνσταντινίδης είπε πως η Λιμενική Ναυτική Αστυνομία προσπαθεί να βρει κάποιους αριθμούς εγγραφής του σκάφους από την μηχανή με τη συνδρομή δυτών για έλεγχο περαιτέρω στοιχείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Στο Μακάρειο για νοσηλεία ο δωδεκάχρονος που παρασύρθηκε στη Λεμεσό
Ανησυχεί ο Σύνδεσμος Προστασίας Πληροφοριών για τον χειρισμό των κυβερνοεπιθέσεων
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία
Κακόβουλα τέθηκε η πυρκαγιά σε όχημα στην Αραδίππου-Διερευνώνται οι ισχυρισμοί
Στο νοσοκομείο δωδεκάχρονο παιδί που παρασύρθηκε ενώ διασταύρωνε
Αντιδράσεις αστυνομικών για την επανασύσταση Ουλαμού Λαθροθηρίας-«Έχουμε πρόβλημα με τις παράγκες»
Συμβουλές ΕΤΕΚ για προστασία από κυβερνοεπιθέσεις-Οι κωδικοί, τα αρχεία και τα αντίγραφα
Διαμαρτυρία του Κυπροκουρδικού Συνδέσμου-Καταγγέλλει υιοθέτηση της τουρκικής ρητορικής
Κουκουλοφόροι παρενόχλησαν το λεωφορείο της Πέγειας
Εικόνες από τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στην κατοχή της 33χρονης στο αεροδρόμιο