Ρίχνουν πετροδόλαρα οι Σαουδάραβες στον ΑΠΟΕΛ για χάρη του Καρώ

Πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει ενώπιον του ο ΑΠΟΕΛ, για τον Ανδρέα Καρώ.   

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κύπριος στόπερ με βλέπει με θετικό μάτι την πρόταση αυτή, ενώ από την πλευρά του ο σύλλογος της Λευκωσίας αναμένεται να τον παραχωρήσει αυτή τη στιγμή, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. 

Την ίδια ώρα, στο ενδεχόμενο ο Καρώ να αποχωρήσει, τότε θα πρέπει να καλυφθεί το κενό που αφήνει στην άμυνα. 

Σημειώνεται πως, διαθέσιμες επιλογές για το κέντρο της άμυνας, μετά και τη φυγή του Πολυκάρπου, είναι οι Κρέσπο και Ντβάλι, ενώ ο Ντουμπραβάνου δεν έχει πάρει αγωνιστικά λεπτά ακόμη. 

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το σκηνικό για τους γαλαζοκίτρινους και αν θα παραχωρηθεί ο Κύπριος άσος. 

Υπενθυμίζεται ότι, μέχρι στιγμής, έχουν αποχωρήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές, Μάγκλιτσα, Μπλουμ και δύο δανεικοί, Ντιας και Πολυκάρπου και έχουν γίνει δύο προσθήκες αυτές των Μπεν και Μακέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Έφεση Γενικού Εισαγγελέα για το τριπλό θανατηφόρο στα Πολεμίδια
Νέα έκκληση Αστυνομίας για το θανατηφόρο με τον 26χρονο-Διερευνάται εάν φορούσε κράνος
Κ. Τριανταφυλλίδης: Λυπούμαι που σταμάτησαν την ιδιωτική δίωξη, θα έβλεπαν όλοι τα στοιχεία που υπάρχουν
Ποινή φυλάκισης σε δύο εργολάβους για τους θανάτους εργαζομένων
Ελεύθερος ο ύποπτος για τον θάνατο της 28χρονης-Εξέτασε τη μαρτυρία η Νομική Υπηρεσία
Επιστολή Βαρνάβα στην Αννίτα για υπόθεση Σιζόπουλου-Ζητά να μάθει αν ενημερώθηκε η Βουλή
Έσβησε στο μεροκάματο ο άτυχος 26χρονος-Ζητά πληροφορίες η Αστυνομία
Έτοιμη να καθαρίσει τις σκιές για τις πειθαρχικές η Προκοπίου-Πώς απαντά για Κατσουνωτό
Έκλεισε λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο λόγω βλάβης σε φορτηγό
Στις φλόγες φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο