Με προσωπικό ασφαλείας τα νοσοκομεία λόγω της απεργίας για ΑΤΑ

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει ο ΟΚΥΠΥ, ως ουσιώδης υπηρεσία, κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης που έχει κηρυχθεί παγκύπρια την Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου, για την καταβολή της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

Σε ανακοίνωση του οργανισμού αναφέρεται ότι, λόγω συμμετοχής των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων στην τρίωρη στάσης εργασίας την Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 12:00 έως 15:00 το απόγευμα, ο ΟΚΥπΥ θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, ούτως ώστε να μην κινδυνεύσουν ασθενείς.

Σημειώνεται ότι τα προγραμματισμένα ραντεβού μεταξύ των ωρών 12:00 έως 15:00, έχουν ακυρωθεί και πολύ σύντομα θα επαναπρογραμματισθούν με προτεραιότητα, ενώ ο οργανισμός απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία των ασθενών.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Έκλεισε για σήμερα η μεγάλη δεξαμενή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λευκωσίας
Δημοσιεύει βίντεο το ΔΡΑΣΙΣ από την παρέμβαση ΜΜΑδίτη για μη κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους-Αντίδραση από ΕΛΑΜ
Προφυλάκισαν τους πέντε Ε/κ που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα-Τι τους καταλογίζει το ψευδοκράτος
Αντικατοχική εκδήλωση στο οδόφραγμα Λήδρας από το Παγκύπριο Κίνημα Ελευθερίας
Τρία πρόσωπα μπούκαρα σε οικία στη Λευκωσία και επιτέθηκαν σε 33χρονο με μαχαίρι
ΒΙΝΤΕΟ: «Η Ζωή Επιμένει»-Ταινία Μικρού μήκους για την Πράσινη Γραμμή
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Απω Ανατολή-Μετασεισμοί άνω των 6 Ρίχτερ, προειδοποίηση για τσουνάμι
Συνέλαβε πέντε Ελληνοκύπριους το ψευδοκράτους, τους καταλογίζουν «κατασκοπία»-Πρόσφυγες που επισκέφτηκαν το Τρίκωμο
ΠτΔ για διευρυμένη: «Ο Γκουτέρες έκανε μεγάλες προσπάθειες προς την κατεύθυνση της τουρκικής πλευράς»
Οι πρώτες εβδομάδες μετά την τουρκική εισβολή και οι αιχμάλωτοι που δεν επέστρεψαν ποτέ