Ετοιμάζεται να... ρίξει άγκυρα στην Παρί ο Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έχει πάρει την απόφαση να παραμείνει στο Παρίσι, για λογαριασμό της Παρί και τις επόμενες μέρες θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες την ομάδα, για να τεθούν τα πάντα επί τάπητος.

Παρά τα δημοσιεύματα και τις φήμες ο Λιονέλ Μέσι πήρε την απόφασή του να παραμείνει στο Παρίσι, για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός θρύλος νιώθει άνετα πλέον στην πόλη του φωτός και αυτό ετοιμάζεται να το αποδείξει και στην πράξη, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και την διοίκηση της Παρί. Εκεί θα συζητηθεί η διάρκεια του συμβολαίου και όλες οι λεπτομέρειες του deal.

Δειτε Επισης

Τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης ανακοίνωσε η προεδρία του Λιβάνου
Δέσμευσαν τεμάχια για ανέγερση σχολείων που δεν έγιναν ποτέ-Έκθεση της Επ. Διοικήσεως με παράπονα ιδιοκτητών
ΥΠΑΝ: Προς όφελος των εκπαιδευτικών το νέο σύστημα αξιολόγησης-Θα το μελετήσουν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις
Πρότεινε στον Πρόεδρο να μας δώσουν νερό από τον παράνομο αγωγό ο Τατάρ
Κάθειρξη 25 ετών για 15χρονο από τη Φλόριντα που βίασε 91χρονη γειτόνισσά του
Μόνιμο Δικαστήριο των Λαών: Εγκλήματα Τουρκίας σε Κύπρο και Κουρδιστάν-Η ιστορία κλαίει και ζητά δικαιοσύνη»
Μόνιμο Δικαστήριο των Λαών: Εγκλήματα Τουρκίας σε Κύπρο και Κουρδιστάν-Η ιστορία κλαίει και ζητά δικαιοσύνη»
Δυο πρόσωπα απουσιάζουν από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία
Σε ετοιμότητα η Κύπρος για σεισμό και τσουνάμι-Τα μέτρα πρόληψης και προστασίας
Υπό τετραήμερη κράτηση 37χρονος για απόπειρα φόνου στη Λεμεσό-Τον έβρισε και τον κτύπησε με το όχημα του