«Ίσως θα πρέπει να εκσυγχρονίσουμε το μοντέλο μας, ψύχραιμος ο πρόεδρος»

Ψυχραιμία επικρατεί στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των κυανολεύκων της Λεμεσού.

Μιλώντας στον Super Sport FM o Φανούριος Κωνστνατίνου ανέφερε ότι «συμβαίνει καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου και επαναλαμβάνεται. Η ομάδα προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο, είχε τις ευκαιρίες της. Είμαστε ο Απόλλωνας που την τελευταία δεκαετία συγκαταλέγεται στις δύο κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος. Παίρνοντας πέρυσι το πρωτάθλημα και μπαίνοντας στο νέο γήπεδο, δημιούργησαν οι προσδοκίες για μια καλή πορεία. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε. Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές εάν θέλουμε να επανέλθει τη νέα σεζόν ο Απόλλωνας. Θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη. Είναι μια χρονιά στις 11 που δεν βγήκε. Πρέπει να δούμε τα λάθη που έχουμε υποπέσει για να τα διορθώσουμε για το επόμενο καλοκαίρι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «Ο πρόεδρος πολύπειρος, εννοείται ότι είναι απογοητευμένος, αλλά είναι και πολύ ψύχραιμος. Πριν 4-5 χρόνια θα υπήρχε μεγαλύτερη αναστάτωση. Γνωρίζει ότι κάναμε τα λάθη μας, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κι αυτά όπως και στη ζωή. Ίσως θα πρέπει να εκσυγχρονίσουμε το μοντέλο μας, το πώς θα στελεχώσουμε την ομάδα. Έχει αλλάξει το ποδόσφαιρό μας. Ίσως να μην πήραμε πέρυσι τα μηνύματα από Άρη και Πάφος FC, φέτος όμως τα πήραμε. Προσπαθήσαμε το καλοκαίρι, ξοδέψαμε χρήματα, αλλά κάποιες μεταγραφές δεν βγήκαν. Παίκτες που πήραν το πρωτάθλημα δεν είναι στα ίδια επίπεδα απόδοσης. Επαναλαμβάνω, είμαστε πάρα πολύ ψύχραιμοι και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για Ευρώπη και το καλοκαίρι θα έχουμε αρκετό χρόνο. Πρέπει να λες την αλήθεια για να βελτιωθείς. Δεν μπορείς να κάνεις μνημόσυνο κάθε Δευτέρα. Τα λάθη είναι εκεί, αλλά δεν διαγράφονται όλα με μια κακή χρονιά».

Για τους στόχους του Απόλλωνα, ο Φανούριος Κωνσταντίνο ανέφερε ότι «ο Απόλλωνας έμαθε να βλέπει την αλήθεια. Μια κακή χρονιά είναι μέρος του παιχνιδιού. Σίγουρα είμαστε αουτσάιντερ για την τρίτη θέση. Παίρνοντας πέρυσι το πρωτάθλημα και μετακομίζοντας στο νέο γήπεδο, είχαν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για μια ανταγωνιστική περίοδο. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά, δεν εκμεταλλευτήκαμε το μομέντουμ μας και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές αν θέλουμε να επανέλθει ο Απόλλωνας στη διεκδίκηση τίτλων τη νέα σεζόν. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το εισιτήριο στην Ευρώπη. Κανείς δεν περίμενε ότι θα είχαμε τέτοια χρονιά. Ο Απόλλων όμως είναι μεγάλη ομάδα, δεν θα κλείσει επειδή δεν πέτυχε σε μία σεζόν. Έχουμε υποχρέωση να δούμε τα λάθη που έχουμε υποπέσει για να τα διορθώσουμε».

Για τη δύναμη της έδρας είπε ότι «η έδρα μας δίνει μεγάλη δυναμική, ο κόσμος μας είναι απίστευτος και σίγουρα τον απογοητεύουμε. Από εκεί και πέρα, όπως όλοι μαζί πανηγυρίζαμε τον Μάιο και ταξιδεύαμε στην Ευρώπη, πρέπει μονιασμένοι να δούμε την επόμενη χρονιά».

Για το φετινό πρωτάθλημα ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα ανέφερε ότι η ομάδα που μας δυσκόλεψε περισσότερο είναι ο Άρης. Είναι τρομακτική η ισχύ που έχει από τη μέση και μπροστά. Είναι πολύ καλή ομάδα, απλά ήταν λίγο επιπόλαιος σε κάποια παιχνίδια και του κόστισε».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Αυξημένη τροχαία κίνηση στον αυτοκινητόδρομο λόγω τροχαίου
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Ισραήλ vs Ιράν-Σύγκριση αεροπορικών δυνάμεων και συστημάτων αεροπορικής άμυνας (pics)
Εικόνες από τον σεισμό 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Πληροφορίες ότι κατέρρευσαν μιναρέδες, ζημιές σε σπίτια
Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Κυριακής-Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι
ΒΙΝΤΕΟ: Σεισμός 5,6 Ρίχτερ στην Τουρκία-Ιδιαίτερα αισθητός κοντά στην Άγκυρα
Απάντησε στα πυρά του Τουρκικού ΥΠΕΞ για Συμπεράσματα ο Κόμπος-«Επιλογή της άλλης πλευράς αν θα προχωρήσει»
Απαντά για το επίδομα ενοικίου σε διπλωμάτη το ΥΠΕΞ-«Η Εισαγγελία γνωμάτευσε πως δεν στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα»