Βέσκο: Τα πρώτα 65 λεπτά είναι αυτά που θέλω να βλέπω

Ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών του στον αγώνα με την Ένωση, ο τεχνικός της Ανόρθωσης. 

Μιλώντας μετά το παιχνίδι ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς ανέφερε «συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη, πιστεύω ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε κι απόψε κι υποστήριξε την ομάδα ειδικά στο τέλος που περάσαμε δυσκολίες. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας, να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Περάσαμε δύσκολη βδομάδα μετά την ήττα με 3-0 από τον Απόλλωνα, μετά είχαμε το κύπελλο, τα πρώτα μας 65' απόψε είναι αυτό που θέλω να βλέπω εγώ σαν προπονητής και νομίζω και ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτά που είδε, πολλές φάσεις, ένα γκολ, άδικα δυσκολευτήκαμε να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να κρατήσουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες και για την Πέμπτη και σήμερα, δεν είναι εύκολο να παίξεις 120' και πέναλτι και να έρθεις να παίξεις μετά πρωτάθλημα με μια πολύ καλή ομάδα και να κερδίσεις. Πολλά συγχαρητήρια. Αυτό το παιχνίδι από τώρα είναι ιστορία, ετοιμαζόμαστε για τη Δόξα».  

Για το αν το πρώτο ημίχρονο ήταν αυτό που θέλει να βλέπει ο τεχνικός της Κυρίας ανέφερε ότι «είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε να βλέπουμε κι εμείς που είμαστε όλη μέρα με τους παίκτες και σίγουρα ο κόσμος που είμαι σίγουρος έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση».

Για το αν θα υπάρξουν επιστροφές ενόψει Δόξας είπε ότι «σίγουρα θα επιστρέψουν κάποιοι, πάντα λέμε ότι έχουμε μεγάλο ρόστερ, όχι μόνο ρόστερ αλλά και άτομα με ποιότητα και σιγά-σιγά αυτοί οι παίκτες θα τη δείξουν.

Δειτε Επισης

H Ουκρανία εξαπέλυσε νέα εισβολή στο Κουρσκ της Ρωσίας
Επέστρεψε στην εποχή του 2013 η κατάσταση με τον υπερπληθυσμό στις Φυλακές-Πρωτιά για την Κύπρο στην ΕΕ
Ανάλωσαν την συνάντηση στην μουρμούρα Τατάρ για τους σφετεριστές-Εισέπραξε τρία «όχι» ο Πρόεδρος
Δεν πήγε καλά η συνάντηση για τα ΜΟΕ-«Η προσέγγιση γιαβάζ γιαβάζ δεν δουλεύει»
Υποψήφιοι στην ΕΔΕΚ Χαννίδης, Μυριάνθους και Μορφάκης-Αποφασίζει αργότερα για Ευσταθίου το κόμμα
Καίει τον βασικό ύποπτο η 47χρονη, της παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Αργυρού-Είχαν πάει περίπατο θύμα και φερόμενος θύτης
Αστυνομικοί καταγγέλλουν... κουμπαροκρατία σε πειθαρχικά παραπτώματα
Βαρύ πρόστιμο 44 χιλιάδων σε άνδρα που έκρυβε λαθραία τσιγάρα στην αποθήκη του (pics)
Συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο οι Τούρκοι-«Στηρίζουμε το όραμα Τατάρ για δύο κράτη»
Απείλησε δύο πρόσωπα με πιστόλι που περνούσαν έξω από την οικία του