Τρεις συλλήψεις για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό-Εκτός κινδύνου ο τραυματίας

Χειροπέδες σε τρεις αλλοδαπούς φόρεσε η Αστυνομία, αναφορικά με τη συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, όπου και τραυματίστηκε ένα πρόσωπο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συμπλοκή σημειώθηκε στον παραλιακό, γύρω στις 19:00.   Ακολούθως, λήφθηκε πληροφορία ότι υπήρχε τραυματισμένο πρόσωπο στην περιοχή της βιβλιοθήκης του ΤΕΠΑΚ.

Στην σκηνή μετέβησαν για επιτόπιες εξετάσεις μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου εντόπισαν έναν 22 χρόνος, ο οποίος έφερε τραύμα στην κοιλιά και ανάφερε ότι δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από άλλο ομοεθνή του, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο και τον υπέδειξε.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Τα μέλη της Δύναμης, προχώρησαν στη σύλληψη σύλληψη του θύματος και δύο ομοεθνών του ηλικίας 24 και 21 ετών. Οι τρεις αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι ομοιότητες των υποθέσεων Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου-Πώς ισχυρίζονταν ότι είναι «αθώες»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 39χρονος Κωνσταντίνος Αθανασίου
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα-Πατέρας έκανε όπισθεν και σκότωσε το δίχρονο παιδί του
«Επίθεση άνευ όπλων» χαρακτήρισε τις συλλήψεις σφετεριστών ο Τατάρ-Πάει στη Νέα Υόρκη για να παραπονεθεί
Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις
«Ζήλευε τα αδέλφια της»-Η μητέρα της Μουρτζούκου δήλωσε ότι υποψιαζόταν ότι είχε σκοτώσει την άλλη της κόρη
Πάνω από 100 αιτήσεις ασύλου Σύρων απορρίφθηκαν, επειδή δεν πληρούσαν τα κριτήρια
«Ακλόνητη» υποστήριξη της Άγκυρας στα «δύο κράτη»-Κατηγορίες Γιλμάζ για τις διώξεις σφετεριστών
Οι θάνατοι των βρεφών της Ειρήνης την έφεραν κοντά με τη μητέρα του Παναγιώτη-Πέθανε λίγο μετά από έντονο καβγά τους