Ματσάρες σε Λίβερπουλ και Λονδίνο αλλά και ντέρμπι υποβιβασμού

Ντερμπάρες σε Λίβερπουλ και Λονδίνο περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Premier League!

Στην πόλη του Μερσεϊσάιντ, η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ φιλοξενεί την Τσέλσι (21/1, 14:30) και θέλει πάση θυσία τη νίκη για να ξεκολλήσει από την 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και να πάρει τα... πάνω της ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Για το ίδιο αποτέλεσμα, όμως, θα παλέψουν και οι «μπλε», οι οποίοι ισοβαθμούν με την προσεχή τους αντίπαλο, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι περισσότερο.

Την Κυριακή (22/1, 18:30), η Άρσεναλ υποδέχεται την πολύ φορμαρισμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει... πολλά στη διεκδίκηση του τίτλου. Οι «κανονιέρηδες», οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να έχουν στη διάθεσή τους και το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, τον Λεάντρο Τροσάρ, ελπίζουν στο τρίποντο προκειμένου να διατηρήσουν τη διαφορά... ασφαλείας οκτώ βαθμών που έχουν αποκτήσει από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, μόνο εύκολο δεν θα είναι, με τους «κόκκινους διάβολους» να έχουν πάρει τα πάνω τους μετά και τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο και να βρίσκονται στην 3η θέση με 39 βαθμούς, οκτώ πίσω από την Άρσεναλ και με νίκη μπαίνουν και αυτοί πολύ δυναμικά στο παιχνίδι του... τίτλου!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ξεχωρίζει το Γουέστ Χαμ-Έβερτον (21/1, 17:00), με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού με 15 βαθμούς, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Γουλβς (22/1, 16:00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο (21/1)

Λίβερπουλ-Τσέλσι (14:30)

Γουέστ Χαμ-Έβερτον (17:00)

Λέστερ-Μπράιτον (17:00)

Μπόρνμουθ-Νότιγχαμ Φόρεστ (17:00)

Σαουθάμπτον-Άστον Βίλα (17:00)

Κρίσταλ Πάλας-Νιούκαστλ (19:30)

Κυριακή (22/1)

Λιντς-Μπρέντφορντ (16:00)

Μάντσεστερ Σίτι-Γουλβς (16:00)

Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Δευτέρα (23/1)

Φούλαμ-Τότεναμ (22:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης (22ης) αγωνιστικής:

Παρασκευή (3/2)

Τσέλσι-Φούλαμ (22:00)

Σάββατο (4/2)

Έβερτον-Άρσεναλ (14:30)

Άστον Βίλα-Λέστερ (17:00)

Γουλβς-Λίβερπουλ (17:00)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Μπράιτον-Μπόρνμουθ (17:00)

Μπρέντφορντ-Σαουθάμπτον (17:00)

Νιούκαστλ-Γουέστ Χαμ (19:30)

Κυριακή (5/2)

Νότιγχαμ Φόρεστ-Λιντς (16:00)

Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (18:30)

Δειτε Επισης

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου με θύμα 15χρονο-Έλειπε από χθες, τον εντόπισαν νεκρό οι οικείοι του
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά μεταξύ Λάνειας και Λιμνάτη-Στη μάχη εναέρια μέσα, ενήμεροι Χαρτσιώτης και Γ.Δ. του Υπ. Γεωργίας
Συνελήφθη γνωστός Έλληνας Τik Toker-Ποινικό παρελθόν με απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές και εκβιασμούς
Ασύλληπτη τραγωδία... Τροχαίο πίσω από το νεκρό που εντοπίστηκε σε δρόμο της Πάφου-Έχασε τη ζωή του 15χρονος
ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκρός νεαρός σε δρόμο της επαρχίας Πάφου-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Aνακοίνωσε δασμούς 30% σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Μεξικό από την 1η Αυγούστου ο Τραμπ
Τη βιαιότητα της σύγκρουσης κατέδειξε η νεκροτομή στη σορό της 57χρονης-Υπέστη πλήρη διατομή σπονδυλικής στήλης
Διασταύρωσαν πυρά Πρόεδρος ΣΕΠΑΗΚ και Παπαναστασίου για το μέλλον της ΑΗΚ-«Η πολιτεία δεν φταίει για όλα»
Όλο το πόρισμα για την τραγωδία της Air India-Μυστήριο γιατί κόπηκε η ροή καυσίμου στους κινητήρες
Στις 9 Σεπτεμβρίου η υποβολή ενδιαφέροντος για τις βουλευτικές στο ΔΗΣΥ-Συζητήθηκε προγραμματισμός και στρατηγική