Ξεκινά διαδικασία ορισμού Επ. Ελέγχου για το θέμα της διαρροής στα Νέα Ελληνικά

Αρχίζει διαδικασία ορισμού Επιτροπής Ελέγχου, για το θέμα της διαρροής των θεμάτων του εξεταστικού δοκιμίου των Νέων Ελληνικών, στο πλαίσιο των εξετάσεων τετραμήνων, σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας.

Όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, ξεκινά διαδικασία ορισμού Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με τον νόμο και συστάσεις Νομικής Υπηρεσίας, που θα εξετάσει και ενδεχόμενες ευθύνες της καθηγήτριας και τυχόν ευθύνες της διεύθυνσης του σχολείου. 

«Θα δουν τον κανονισμό του σχολείου και τυχόν παραβάσεις. Σύμφωνα με τον νόμο προβλέπονται και συγκεκριμένες κυρώσεις. Ενδεχομένως, μετά, μπορεί να ασκηθεί και ποινική δίωξη», λέχθηκε στο ΚΥΠΕ από την ίδια πηγή στο Υπουργείο Παιδείας.  

Υπενθυμίζεται ότι, τις τελευταίες ώρες υπάρχουν αναφορές ενώπιον του Υπουργείου Παιδείας για διαρροή θεμάτων, για εξεταστικό δοκίμιο του Γυμνασίου.

Όπως πληροφορείται ο REPORTER, γονείς προέβησαν σε καταγγελία προς το Υπουργείο Παιδείας, αναφέροντας πως υπήρξε διαρροή των θεμάτων του εξεταστικού δοκιμίου των Νέων Ελληνικών της Β’ Γυμνασίου. Συγκεκριμένα, βάσει της καταγγελίας που έγινε προς το Υπουργείο Παιδείας, φαίνεται να υπήρξαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα της έκθεσης, καθώς και για ερωτήσεις που θα υπήρχαν στο γραπτό.

Αυτή τη στιγμή, το Υπουργείο Παιδείας διερευνά τις συγκεκριμένες καταγγελίες, ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζει εάν πρόκειται όντως για διαρροή ή αν πρόκειται για εκτιμήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Παρά την ταλαιπωρία, έφτασαν στην Κύπρο 229 Αυστραλοί από τη Βηρυτό
Πολίτης επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λευκωσίας
Επαναπατρίστηκαν 6 από 11 Έλληνες που απομακρύνθηκαν από Βηρυτό μέσω Λάρνακας
Στο Λιμάνι Λεμεσού ξανά το αμερικανικό πολεμικό σκάφος USS–WASP
Επιχείρηση απομάκρυνσης πέραν των 500 Αυστραλών από τον Λίβανο δια μέσου της Κύπρου
Δεν λέει να φθινοπωριάσει-Σταθερά στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Έφτασαν ακόμη 38 Κύπριοι από τη Βυρητό-Καλύφθηκε από τη ΚΔ το κόστος μετάβασης
Στα μαχαίρια και πάλι συντεχνίες και ΟΚΥπΥ-Κρίση χωρίς τέλος η υπογραφή της συλλογικής σύμβασης
Το μήνυμα Θεοδοσίου για τις νέες αρμοδιότητές της-«Σκοπός μας να εγκύψουμε στα θέματα ευημερίας ζώων»
Μ. Παναγιώτου: Η κυβέρνηση επιδιώκει να προσδώσει νέα δυναμική στους αγρότες