Στην Ατλέτικο κατέληξε ο Ντεπάι

Η Ατλέτικο αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Μέμφις Ντεπάι.  

Ο Ολλανδός επιθετικός απουσίασε την Τετάρτη από την προπόνηση της Μπαρτσελόνα, κάτι που φαίνεται πως συνδέεται με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το βράδυ περί συμφωνίας των δύο συλλόγων για τη μεταγραφή.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήθελε τον 28χρονο διεθνή, ύστερα και από την παραχώρηση του Ματέους Κούνια στη Γουλβς. Ταυτόχρονα, οι "μπλαουγκράνα" ήθελαν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του, όμως όχι με δανεισμό.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα βρήκαν σε ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ, όπως αναφέρει ο Ιταλός μεταγραφολόγος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τον Ντεπάι να αναμένεται να ταξιδέψει σύντομα στη Μαδρίτη, για να περάσει ιατρικά και να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ολλανδίας έμεινε στην Μπαρτσελόνα για 1,5 χρόνο έχοντας συνολικά 42 εμφανίσεις, 14 γκολ και δύο ασίστ.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Νέα εκεχειρία με τους Δρούζους ανακοίνωσε η Συρία-Πάνω από 300 νεκροί από την Κυριακή
Μήνυμα Προέδρου στην Άγκυρα λίγο πριν την πενταμερή-«Το Κυπριακό θα καθορίσει την πρόοδο στις σχέσεις Ε.Ε.-Τουρκίας»
Απαντά στην Ελεγκτική το Τμήμα Δασών-«Τα δύο έργα εξυπηρετούν κοινωφελείς σκοπούς»
Νέες ισραηλινές επιθέσεις στο κέντρο της Δαμασκού-Χτυπήματα σε κυβερνητικά κτίρια (vids)
ΒΙΝΤΕΟ: Το ισραηλινό χτύπημα στη Δαμασκό σε live μετάδοση από τηλεοπτικά κανάλια
Ισραηλινή επίθεση στη Δαμασκό-Για κτύπημα στο Αρχηγείου του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Συρίας κάνουν λόγο οι IDF
Καλή ευκαιρία θεωρεί την πολυμερή η Αννίτα για να προβληθούν οι θέσεις μας υπέρ της επανέναρξη-«Η μόνη που πρέπει να εκτίθεται είναι η Τουρκία»
Ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών στον Ιμάμογλου αλλά όχι πολιτική απαγόρευση
Παραπέμπει σε Ήλιος, Μαρί και Συνεργατισμό για το πόρισμα ΤΑΚΑΤΑ το Άλμα-«Η κρατική αδράνεια σκοτώνει»
Διευκρινίσεις από Τμήμα Αλιείας-«Μόνο ένα περιστατικό ρύπανσης από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού»