Θρίλερ με την εξαφάνιση γυναίκας στη Ρόδο-Οι έρευνες και η έκκληση του συζύγου της

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της 44χρονης μητέρας, Ελένης Ευθυμίου, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την περασμένη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, στη Ρόδο. Τη στιγμή που για την εξαφάνιση της γυναίκας έχει εκδοθεί Silver Alert, ο σύζυγός της απευθύνει έκκληση για βοήθεια προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάποια πληροφορία.

Η ζωή της γυναίκας βρίσκεται σε κίνδυνο, ενώ έχουν συμπληρωθεί 72 ώρες από την εξαφάνιση της γυναίκας. Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες και τις εντατικές έρευνες, δεν έχει ακόμη βρεθεί κάποιο ίχνος της γυναίκας.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρόδου στρέφονται σε σημεία όπου η 44χρονη Ελένη κινήθηκε τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει ότι εθεάθη στην ευρύτερη περιοχή μαζί με ένα ακόμη πρόσωπο.

Την ημέρα που η γυναίκα εξαφανίστηκε, είχε φύγει με το αυτοκίνητό της για να μεταφέρει την κόρη της στο σχολείο.

Έκτοτε, δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Ο σύζυγός της το βράδυ της ίδιας ημέρας ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της. Λίγες ώρες αργότερα το αυτοκίνητό της βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία, μέσα σε χαντάκι.

Από τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο της μητέρας, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε σε αυτό η γυναίκα και το πιο πιθανό είναι το όχημα κάποιος να το έσπρωξε ώστε να πέσει στο ρυάκι.

Δεν βρέθηκαν ούτε ίχνη τραυματισμού ή κάποια στοιχεία που να προδίδουν κάτι άλλο.

Στο Silver Alert που εκδόθηκε αναφέρονται τα χαρακτηριστικά της γυναίκας: μαύρα μαλλιά με διάσπαρτα γκρίζα, μαύρα μάτια, ύψος 1,62μ και αδύνατο σώμα.

 

Την ημέρα που εξαφανίστηκε η 44χρονη φορούσε μακριά μαύρη φούστα πάνω από τον αστράγαλο, μαύρα αθλητικά παπούτσια, μπλε φουσκωτό μπουφάν μέχρι τα γόνατα, λευκή ζακέτα και μαύρη μπλούζα.

Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με την υπόθεση, μπορεί να επικοινωνήσει όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Οι διωκτικές αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε ό,τι αφορά την εξαφάνιση της μητέρας από τη Ρόδο.

Αρχικά είχαν αναφερθεί πληροφορίες για το ενδεχόμενο να βρήκε καταφύγιο σε μοναστήρι ή σε σπίτι το οποίο της παραχωρήθηκε από πρόσωπο με το οποίο βρίσκοταν σε ανοιχτή επικοινωνία, αλλά μέχρι τώρα κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Οι αστυνομικοί, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Εισαγγελέα Ρόδου και αναμένουν εντολές και πρόσθετα στοιχεία που θα προκύψουν μέσα από την έρευνα του στίγματος που έχει δώσει το κινητό της τηλέφωνο, για να προχωρήσουν στη συνέχεια στις ενδεδειγμένες από το νόμο ενέργειες.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Εντός της ημέρας η απόφαση για το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό
Η ώρα της κρίσης για την Ρούλα Πισπιρίγκου-Αποφασίζει το Δικαστήριο για το θάνατο της Τζωρτζίνας
Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του