Δύο ώρες καβγάδιζε με τον ασφαλιστή στο σπίτι του η 47χρονη-Βίντεο ντοκουμέντο στο κινητό της

Η 47χρονη για το έγκλημα στο Μοσχάτο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Πέμπτη, στις 12 το μεσημέρι.  

Στην 47χρονη απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς φέρεται να σκότωσε τον 50χρονο ασφαλιστή στο σπίτι του στο Μοσχάτο, με την ίδια να παραδέχεται τη δολοφονία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βίντεο ντοκουμέντο με την 50χρονη λίγο πριν το φρικτό έγκλημα στο Μοσχάτο

Ο 50χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος και σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η 47χρονη τραβούσε σε βίντεο τον καβγά με τον 50χρονο ασφαλιστή το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο βίντεο που εντοπίστηκε, μετά την κατάσχεση του κινητού της, φαίνεται ο 50χρονος να κάθεται στον καναπέ στο σαλόνι και εκείνη να του έχει περάσει ένα κορδόνι στο λαιμό, φωνάζοντας: «Θα σε σκοτώσω, έχεις καταστρέψει τόσο κόσμο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο βίντεο ακούγεται η γυναίκα να φωνάζει προς τον 50χρονο: «Πες μου ρε… που έχεις τα λεφτά». Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο γυρίστηκε 1,5 ώρα πριν τον απαγχονισμό του 50χρονο ασφαλιστή.

Δύο ώρες παρέμεινε η 47χρονη στο σπίτι του ασφαλιστή

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η 47χρονη παρέμεινε στο σπίτι του 50χρονου στο Μοσχάτο για περίπου δύο ώρες. Στο κινητό τηλέφωνο της συλληφθείσας δεν βρέθηκε βίντεο με τον απαγχονισμό του ασφαλιστή. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα η γυναίκα ήταν αυτή που τους άνοιξε την πόρτα.

«Μέσα είναι κρεμασμένος. Μου χρωστούσε λεφτά», φέρεται να είπε η 47χρονη, η οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- του είχε δώσει μαζί με συγγενικό της πρόσωπο, περίπου 150.000-200.000 ευρώ για επενδύσεις, με την ίδια να υποστηρίζει πως εξαπατήθηκε και έχασε τα χρήματα της.

Στο πλευρό της 47χρονης η μητέρα και οι γιοί της

Οι τρεις γιοι της κατηγορούμενης μαζί με την μητέρα της βρέθηκαν από νωρίς χθες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων στο πλευρό της 47χρονης. «Η μητέρα μου είχε άγνοια κινδύνου. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να γίνει κάτι τέτοιο. Εκείνος μας χρωστούσε πολλά χρήματα. Χρωστούσε και σε άλλους τεράστια ποσά. Είμαστε συντετριμμένοι», είπε ένας από τους γιους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος υποστήριζε πως η σύζυγος του, είχε πρόσβαση στους λογαριασμούς του και είχε σηκώσει όλα τα χρήματα. Ο ισχυρισμός αυτός δεν επιβεβαιώνεται από τους αστυνομικούς.

Μητέρα 50χρονου: Τι είχε κάνει για να βρει τέτοιο θάνατο;

Η μητέρα του 50χρονου ξέσπασε μιλώντας χθες στον Alpha για τον θάνατο του γιου της. Δεν πιστεύει ότι όλο αυτό έγινε για τα χρήματα. Μίλησε για έναν οικογενειάρχη άνθρωπο, ο οποίος ήταν κλειστός σχετικά με τα ζητήματά που τον απασχολούσαν.

«Αχ Παναγία μου, τι άλλο περιμένω Χριστέ μου. Ήταν πατέρας στοργικός. Όπου και να πήγαινε τα παιδιά του τα έπαιρνε και στο ποδόσφαιρο μαζί. Είχε όμορφη οικογένεια. Ήταν ήσυχος χαρακτήρας. Αγαπητός στον κόσμο. Είχε μια ομάδα δικιά του είχε φτιάξει. Έκανε και αυτό εκτός από τη δουλειά. Έκανε και το άθλημα αυτό. Ήταν καλοπροαίρετος σε όλα τα πράγματα», είπε αρχικά η μητέρα.

«Δεν έλεγε, ήταν μυστήριος. Δεν έλεγε. "Πως πάνε οι δουλειές", "Καλά". Δεν θα κάτσει να σου εξηγήσει. Ήταν εσωστρεφής σε τέτοια θέματα. Όπως κρύβουμε και μερικοί άνθρωποι όταν έχουμε κάποιο μυστικό, δεν το λένε ούτε και στη γυναίκα τους, ούτε και στα παιδιά τους», πρόσθεσε.

Η μητέρα του 50χρονου αποκάλυψε ότι η τελευταία φορά που μίλησε με τον γιο της, ήταν περίπου δέκα ημέρες πριν τον θάνατό του. «Εκείνη τη μέρα που τον πήρα μου λέει "Μάνα έχω έναν πόνο στο στήθος" και του λέω "πήγαινε στον γιατρό", δεν είναι 10 μέρες. Να έχει τέτοιο θάνατο; Τι κακό είχε κάνει; Τι είχε κάνει για να βρει τέτοιο θάνατο;», ξέσπασε η μητέρα του 50χρονου.

Ο ασφαλιστής είχε δεχθεί άγρια επίθεση από επενδυτές

Η 47χρονη υποστήριξε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πως τα χρήματα που είχε δώσει στον 50χρονο έγιναν καπνός. Ο επενδυτικός σύμβουλος είχε οικονομικές διαφορές και με άλλα άτομα από τα οποία είχε πάρει χρήματα για να τα επενδύσει, όμως όπως τους είχε πει, είχαν φύγει από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του.

Μάλιστα ενέπλεξε και τη σύζυγο του, καθώς όπως τους είπε εκείνη ήταν που πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε. Όλα συνέβησαν το τελευταίο 10ημέρο, καθώς μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα οι πελάτες του πληροφορήθηκαν ότι χάθηκαν τα λεφτά τους, ενώ το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με πληροφορίες, πελάτες του, τον επισκέφτηκαν και τον έδειραν.

Συλλέγει στοιχεία η ΕΛ.ΑΣ

Η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει στοιχεία από τις υποθέσεις που είχε αναλάβει ο 50χρονος και που να αποδεικνύουν πως όντως χρωστούσε χρήματα και δεν τα επέστρεφε. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην κατάθεση της, η 47χρονη είπε πως ο 50χρονος της έλεγε πως είναι απελπισμένος και πως θα δώσει τέλος στη ζωή του, ισχυριζόμενος πως τα χρήματα τα είχε πάρει η πρώην σύζυγός του και είχε διαφύγει στο εξωτερικό.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Δυσαρέσκεια ψευδοκράτους για Συμπεράσματα-«Κρατούν όμηρο τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας»
Κρίσιμος τραυματισμός για 56χρονο-Έπεσε στο κενό από τον δεύτερο όροφο οικίας
Ιράν: Απόλυτα ασφαλείς οι πυρηνικές εγκαταστάσεις στην Ισφαχάν
LIVE: Το Ισραήλ προειδοποίησε την Ουάσινγκτον για την επίθεσή του στο Ιράν και δεν την έγκρινε
Καταρρίφθηκαν drones αλλά δεν έγινε επίθεση με πυραύλους υποστηρίζει το Ιράν-Kανένα σχόλιο από Ισραήλ
Χειροπέδες σε 31χρονο για τη βομβιστική επίθεση σε γνωστό μπαρ στον Πρωταρά
ΒΙΝΤΕΟ: Παγκόσμιος συναγερμός-Προχώρησε σε αντίποινα το Ισραήλ, πύραυλοι έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν
Έσπασαν το φράγμα των 7.000 τα παράπονα για τους δρόμους-Αποπερατώθηκε ένα στα τέσσερα προβλήματα
Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Εμπρηστές και αστυνόμοι: Πώς εξελίσσεται το παιχνίδι...