Σάντης: Xρέος μου να βοηθήσω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές

Στον κόσμο της Ανόρθωσης απευθύνεται ο Αντρέας Σάντης, με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας της Αμμοχώστου.  

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, «είναι χρέος μου να βοηθήσω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Χρίστο Πουλλαΐδη.

Αυτούσια η δήλωση του 

Φίλες/οι Ανορθωσιάτες,

Έχω συμφωνήσει με τον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη για να αναλάβω την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας Ανόρθωσις Αμμοχώστου (Ποδόσφαιρο) Δημόσια ΛΤΔ. Ως γέννημα θρέμμα της Ανόρθωσης είναι χρέος μου να βοηθήσω σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα και ευχαριστώ τον κ. Πουλλαΐδη για την εμπιστοσύνη.

Η σημερινή πραγματικότητα είναι δύσκολη και σκληρή αλλά πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να τη διαχειριστούμε και να την αλλάξουμε. Επιβάλλεται να βάλουμε τελεία στο παρελθόν, μπορούμε μόνο να καθορίσουμε το παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον.

Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να βάλουμε το εγώ πάνω από την Ανόρθωση, πάνω από την ιδέα και τα ιδανικά που πρεσβεύει το Σωματείο μας από την πρώτη μέρα ιδρύσεως του και ειδικά από το 1974 και μετά.

Γνωρίζω τι αναλαμβάνω, γνωρίζω το χώρο του ποδοσφαίρου. Έχω πλήρη επίγνωση της δύσκολης αποστολής που έχω να υπηρετήσω. Μαζί με τους συνεργάτες μου γνωρίζουμε ότι επιβάλλεται να πετύχουμε και θα δώσουμε το άπαν των δυνάμεων μας για την Ανόρθωση. Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου μας χρειάζεται όλους.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Είναι ώρα να δουλέψουμε για άμεση αντιστροφή του κλίματος και των αποτελεσμάτων.

Σας ευχαριστώ

Δειτε Επισης

Παππούδες κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του δίχρονου εγγονού τους-«Τον κρατούσαν σαν σακούλα σκουπιδιών»
Φόρτωσε τρία βαν με λαθραία τσιγάρα 44χρονος και την πλήρωσε ακριβά με 77 χιλιάδες (pics)
Το Ισραήλ βομβαρδίζει θέσεις του συριακού στρατού-Eκατοντάδες οι νεκροί από τις συγκρούσεις με τους Δρούζους
Συνελήφθη 32χρονος για κλοπή 530 ευρώ από κατοικία-Επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς
Άκουσε τα αιτήματα των τυφλών ο ΟΚΥπΥ αλλά τα κενά για τα άτομα με αναπηρία παραμένουν κραυγαλέα
Στο κάδρο της ποινικής έρευνας για ΤΑΚΑΤΑ πέραν των 15 προσώπων, δύο ψηλά στη λίστα-Δεν αποκλείεται ανατροπή δεδομένων
Το μπαλάκι στο Υπουργικό για διαθεσιμότητα Νικολαΐδη, ζήτημα με Αναστασιάδου και Μιχαήλ-Προεκτάσεις για τους τρεις αξιωματούχους
Οι ευθύνες μέσω τρίτων σε πρώην Αρχηγούς Αστυνομίας και η χαμένη αλυσίδα των τροχαίων με αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ
Αντίστροφη μέτρηση για την πολυμερή ανάμεσα στα εμπόδια που θέτει η τουρκική πλευρά
Ενημερώθηκε για επακαταχώρηση η Ν.Τ, τελικά διατάχθηκε περαιτέρω διερεύνηση-Ζήτησε εξαίρεση Αγγελίδη, θιγμένη από τις δηλώσεις