Αρνητική για την ώρα η Αστυνομία για αλλαγή ώρας στο ντέρμπι Άρης-Απόλλωνας

Αίτημα για αλλαγή ώρας έχουν καταθέσει Άρης και Απόλλωνας, αναφορικά με το μεταξύ τους παιχνίδι για την 20η αγωνιστική, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Άλφαμεγα.  

Ο αγώνας, έχει οριστεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στις 15:00, ωστόσο οι δύο ομάδες επιθυμούν το παιχνίδι να διεξαχθεί στις 17:00.

Οι δύο ομάδες, έστειλαν κοινό αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή της ώρας του αγώνα, όμως η Αστυνομία δεν είναι θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και συνεπώς η ώρα δεν αλλάζει.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε πως «δεν είμαστε κάθετοι, θα το συζητήσουμε. Αν δούμε ότι μπορεί να γίνει ο αγώνας να γίνει στις 17:00, θα γίνει. Αυτό εξαρτάται από την ΚΟΠ. Αυτή εισήγηση ήταν η δική μας. Αυτό ισχύει μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο που βρίσκεται εκτός του σταδίου. Προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις. Πρώτο μας μέλημα είναι η ασφάλεια του κόσμου».

Σε ερώτηση γιατί η Αστυνομία δέχθηκε να πάει το παιχνίδι ΑΕΛ-Καρμιώτισσα στις 17:00 ο Χρίστος Ανδρέου είπε πως «στον αγώνα αυτό δεν θα υπάρχει αρκετός κόσμος. Θεωρούμε ότι στο Άρης-Απόλλωνας, θα μαζευτεί αρκετός κόσμος».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Νίκο Χριστοδουλίδη, Αννίτα Δημητρίου και νεολαία της Κύπρου θα συναντήσει το Σάββατο η Μέτσολα
Μίλησε ενώπιον της Βουλής ο Τασούλας-Χαρακτήρισε παράνομη την προσπάθεια εκτροχιασμού από τα ψηφίσματα του ΟΗΕ
Με αιχμές για Μορφάκη ζητά το μητρώο της ΕΔΕΚ ο Μυριάνθους-«Δεν θέλω να θεωρηθεί η ευγένειά μου ως αδυναμία»
Επίθεση ΑΚΕΛ σε Χαρτσιώτη-«Ακόμη ένας λόγος για να παραιτηθεί, συσσωρευμένες αποτυχίες»
Σοβαρές καθυστερήσεις εξέτασης των αιτημάτων φαρμάκων ογκολογικών ασθενών
Από κρανιοεγκεφαλική κάκωση έπειτα από πτώση επήλθε ο θάνατος του 43χρονου στη Λεμεσό
Βαθαίνει η κόντρα, απαντά σε Εισαγγελέα ο Αρναούτης-Τον «προκαλεί» για επαναξιολόγηση και νέες οδηγίες
Πάνε Ολομέλεια 37 ενοποιημένα κείμενα για την εκλογική νομοθεσία-Προβληματισμός στα κόμματα για την εφαρμογή
Άστραψαν και βρόντηξαν στα κατεχόμενα-Κατηγορούν την ΕΕ για αναληθείς αξιολογήσεις
Στο μικροσκόπιο Αστυνομίας και Υπουργείου τα email με θρησκευτικό περιεχόμενο που λήφθηκαν στα σχολεία