Η οικογένεια του Μπάμπη ζητά την επιμέλεια του παιδιού από τους γονείς της Καρολάιν

Το πρωί σε μία διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών στο Πρωτοδικείο της Αθήνας συζητήθηκαν οι σχετικές αιτήσεις των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και των γονέων της Καρολάιν Κράουτς για το ζήτημα της επιμέλειας και της επικοινωνίας με τη μικρή Λυδία.  

Η μητέρα της Κάρολαιν έχει ζητήσει να αλλάξουν οι ώρες και ο τρόπος επικοινωνίας των παππούδων της μικρούλας, καθώς πλέον διαμένει με την εγγονή της στις Φιλιππίνες. Οι γονείς του πιλότου ζητούν να αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από τους γονείς της Καρολάιν και να δοθεί στους ίδιους.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Οκτώβριο του 2021 εκδόθηκε οριστική απόφαση που ανέθετε την επιμέλειά της στους γονείς της Καρολάιν αναγνωρίζοντας και δικαίωμα επικοινωνίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Η αντιδικία των δύο οικογενειών για την επιμέλεια του παιδιού

«Καλείται το δικαστήριο να αποφανθεί αν θα συνεχίσει το παιδί να ζει στο άνετο και ζεστό περιβάλλον της οικογένειας της Κάρολαιν με τα ξαδελφάκια της ή θα επιστρέψει εδώ» ανέφερε ο Θανασης Χαρμανης, συνήγορος της οικογένειας της Κάρολαιν.

«Όλη η προσπάθεια είναι για το καλό του παιδιού και μόνο. Τι δικαστήριο θα αποφανθεί αν το παιδί πρέπει να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλους τους παππούδες του ή στο άγνωστο περιβάλλον στις Φιλιππίνες» είπε ο δικηγόρος των γονέων του πιλότου, κ.Σκιαδάς και τόνισε: «Υπάρχει παράβαση απόφασης. Οι παππούδες το έμαθαν από την τηλεόραση. Παραβιάζεται η απόφαση στο σκέλος της επικοινωνίας. Αν παράμενε το παιδί στην Αλόννησο δεν θα προχωρούσαν σε τέτοια κίνηση. Βασικός σκοπός είναι να επιστρέψει το παιδί στην Ελλάδα».

Στο δικαστήριο κατέθεσε η ψυχίατρος Αλκηστις Ηγουμενάκη, η οποία είχε καταθέσει και ως μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν, σκιαγραφώντας με μελανά χρώματα το προφίλ του κατηγορουμένου. Από την πλευρά των γονέων του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου κατέθεσε μια καθηγήτρια του καταδικασμένου πιλότου.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στα Βόρεια Προάστια
Μάγδα Φύσσα για τη 12χρονη στον Κολωνό-«Δεν φταίει το παιδί, φταίμε εμείς»
Εικοσάχρονη στη Λάρισα καταγγέλλει ότι μεγαλογαιοκτήμονας τη βίαζε από τα 11 της χρόνια
Μαθητής υπέστη ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του
Απάντησε στις κατηγορίες για τα Τέμπη ο Καραμανλής-«Δεν κρύφτηκα ποτέ»
Ο άντρας που εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ περιγράφει τις κινήσεις του
Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε στον 19χρονο για την επίθεση σε σχολείο στην Ελλάδα
Κατεβαίνει στην πολιτική ο παλαιοχριστιανός-Θα ενταχθεί σε νέο κόμμα και στο Πατριαρχείο Μόσχας
Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα-«Μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά μόνο αν συνεργαστούμε»
Σε υψηλούς τόνους συζητείται η πρόταση δυσπιστίας στην ελληνική Βουλή