Η Τσέλσι είναι έτοιμη να ακούσει προτάσεις για τον Στέρλινγκ

Η Τσέλσι μετά το μεταγραφικό ντεμαράζ είναι έτοιμη να ακούσει προτάσεις για παίκτες που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και το όνομα-έκπληξη στη λίστα των Λονδρέζων είναι αυτό του Ραχίμ Στέρλινγκ!

Σύμφωνα με το Football Insider, ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ, δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις του και ένα εξάμηνο μετά την μεταγραφή του στην Τσέλσι, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους Λονδρέζους.

Οι ιθύνοντες της Τσέλσι, έχουν ενημερώσει τους εκπροσώπους του 27χρονου μεσοεπιθετικού να φέρουν πρόταση, προκειμένου να αποχωρήσει με μεταγραφή από το Στάμφορντ Μπριτζ.

Η Τσέλσι απέκτησε τον Ραχίμ Στέρλινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι δαπανώντας το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ και ζητούν ένα ανάλογο ποσό για να παραχωρήσουν τον 27χρονο εξτρέμ.

Δειτε Επισης

Kαταδικάζει τις πρόσφατες επιθέσεις των Χούθι κατά πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα o OHE
Άκουσε τον Σήφη ο μάρτυρας αλλά τελικά... δεν μιλά ελληνικά-Πρώτη φορά απαλλαγή κατηγορουμένων για φόνο από το εκ πρώτης όψεως
Το blame game που πρέπει να εκριζωθεί, οι αρμόδιοι αναρμόδιοι και η κατάχρηση εξουσίας ΤΟΜ που έδειξε η Ερευνητική
Πρώην διευθυντές ΤΟΜ στην λίστα των ποινικών για ΤΑΚΑΤΑ-Πειθαρχικές με τη σέσουλα αλλά... άνευ αντικειμένου
«Παρά δε τα επιφωνήματα πόνου που έβγαζε το θύμα, οι κατηγορούμενοι με πλήρη αδιαφορία, συνέχισαν την ανελέητη επίθεση»
Οι ομοιότητες των υποθέσεων Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου-Πώς ισχυρίζονταν ότι είναι «αθώες»
Απουσιάζει από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία ο 39χρονος Κωνσταντίνος Αθανασίου
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελλάδα-Πατέρας έκανε όπισθεν και σκότωσε το δίχρονο παιδί του
«Επίθεση άνευ όπλων» χαρακτήρισε τις συλλήψεις σφετεριστών ο Τατάρ-Πάει στη Νέα Υόρκη για να παραπονεθεί
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις