Υπόσχεται κατάργηση των εξετάσεων τετραμήνων με την εκλογή του ο Μαυρογιάννης

«Στη δική μας αντίληψη, η μάθηση δεν μετριέται μόνο με την ύλη που διδάσκεται. Μετριέται με την ποιότητα και το περιεχόμενο της διδασκαλίας, της γνώσης, τη δημιουργία κριτικής σκέψης και των εργαλείων προσέγγισης της πληροφορίας», ανέφερε σε δήλωσή του ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Αναφέρει πως «οι εξετάσεις τετραμήνων, το μόνο που κατάφεραν είναι να διαιωνίζουν ένα νοσηρό εξετασιοκεντρικό σύστημα και να προσθέτουν άγχος και πίεση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, εξυπηρετώντας την παραπαιδεία».

«Θέλω να ευχηθώ στους μαθητές μας καλή επιτυχία σε αυτή την αχρείαστη δοκιμασία και θέλω να ξέρουν τόσο οι μαθητές και οι οικογένειές τους, όσο και ο εκπαιδευτικός κόσμος, ότι εφόσον ο λαός μας τιμήσει με τη ψήφο του, τη σχολική χρονιά 23-24, θα καταργηθούν οι εξετάσεις τετραμήνων», ανέφερε.

Δειτε Επισης

Μια διαφορετική πενταμερή αναμένει ο Τατάρ-«Έχει στην τσέπη του τα θέματα ενέργειας και οδοφραγμάτων»
Συνάντηση Τατάρ με τους ηγέτες των τ/κ κομμάτων ενόψει της πολυμερούς
Διαψεύδει τον Παπαναστασίου η CPP για τις αναφορές ότι έλειπαν δύο εξαρτήματα από «ΠΡΟΜΗΘΕΑ»
Εκτός πολυμερούς διάσκεψης η ΕΕ, παρά την πρόθεση εμπλοκής-Δεν ανησυχεί για την στάση των Βρετανών η Κυβέρνηση
Αποφάσισε πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην Αρχή κατά της Διαφθοράς το Υπουργικό
Μετωπική επίθεση Άλματος στον Πρόεδρο για τη φυλάκιση ανηλίκων-«Φλερτάρει με την ακροδεξιά»
Ενημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για τις εκθέσεις Γκουτέρες για καλές υπηρεσίες ο Στιούαρτ
Απαντά στο ΑΚΕΛ η Κυβέρνηση για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ παραπέμποντας στο Μαρί-«Ειδικά αυτές τις μέρες θα έπρεπε να σκέφτεται διπλά»
«Η Κυπριακή Δημοκρατία οφείλει να παράσχει πλήρη κάλυψη στον Σενέρ Λεβέντ»
Τους ήρωες του Λυθροδόντα τίμησε η υφυπουργός Πολιτισμού