Ισόβια στη μητέρα του εφτάχρονου Ανδρέα που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου στην Κυψέλη

Ισόβια για τη δολοφονία του 7χρονου γιου της Ανδρέα στην Κυψέλη ήταν η ετυμηγορία δικαστών και ενόρκων για την 30χρονη μητέρα. Το έγκλημα είχε συνταράξει το πανελλήνιο καθώς η σορός του παιδιού είχε θαφτεί στην ταράτσα της πολυκατοικίας και ο πατριός του, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στις φυλακές, περιέφερε τα οστά του μέσα σε εργαλειοθήκη.  

Κατά την απολογία της στο δικαστήριο, η 30χρονη μητέρα αρνήθηκε την εμπλοκή της στη δολοφονία του παιδιού, υποστηρίζοντας πως ζητούσε από το σύντροφό της να σταματήσει να χτυπάει τον Αντρέα.

«Του έλεγα πως δεν είναι σωστό. Δεν έβαζα τιμωρίες τα παιδιά μου, τα αγαπώ και θα τα αγαπώ για πάντα. Εκείνος χτυπούσε τα παιδάκια και τα έβαζε τιμωρία» υποστήριξε χαρακτηριστικά η κατηγορουμένη για να αναφέρει ακόμη τα εξής:

«Εγώ δεν έδινα σημασία γιατί φορούσα ακουστικά. Μιλούσα στο τσατ έπαιζα παιχνίδια δεν άκουγα και όλα γίνονταν πίσω μου. Κάποια στιγμή άκουσα ένα γδούπο και πήγα να δω τι γίνεται. Έτρεξε πίσω μου και έλεγε πάρε τη μικρή και φύγε. Θα σε σκοτώσω και σένα και τη μικρή. Θα πω στην Αστυνομία ότι εσύ το έκανες. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Όταν γύρισα μου είπε ότι έθαψε το παιδί στην ταράτσα. Είναι η καλύτερη λύση, είπε, και μη μιλήσεις γιατί θα σε σπάσω στο ξύλο. Μου έδειξε που έθαψε το παιδί…».

Στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας έκανε λόγο για μια από τις πιο οδυνηρές υποθέσεις στην καριέρα του και ζήτησε να επιβληθεί στην 30χρονη κάθειρξη 15 ετών.

«Επικαλέστηκε ότι φοβόταν, ότι έπαιρνε ναρκωτικά που δεν αποδεικνύεται. Είχε μια πλήρη αδιαφορία και αναισθησία για την τύχη των παιδιών της» ανέφερε για την κατηγορουμένη ο εισαγγελέας και προσέθεσε: «Έχει εθισμό με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και έμπλεκε με τους λάθους ανθρώπους. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο βίαιο, σαδιστή, να βασανίζει τα παιδιά σου, οφείλεις να αντιδράσεις».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο
Εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη-Εθνικιστικά σύμβολα, σιδηρογροθιές και όπλα (pics)
Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή στον Κασσελάκη για παραβίαση του νόμου περί Πόθεν Έσχες
Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε απανθρακωμένος σε όχημα στο Παγκράτι-Πληροφορίες ότι είχε σπασμένα άκρα
Συνελήφθη ο 36χρονος που είχε νοικιάσει το διαμέρισμα με τα εκρηκτικά στη Θεσσαλονίκη
Γνώριζαν οι Αρχές ότι ο γιος είχε κακοποιήσει τον ηλικιωμένο αλλά η γραφειοκρατία τον άφησε να τον σκοτώσει
Ισόβια και επιπλέον 19 χρόνια η ποινή στον 19χρονο για τον θάνατο του Λυγγερίδη
«Σκοτεινό» το παρελθόν του πατροκτόνου της Αμφιλοχίας-Είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ για υπόθεση βιασμού
Φιντάν: Η Τουρκία δεν θα θέσει ποτέ σε κίνδυνο τα συμφέροντά της σε αν. Μεσόγειο-Αιγαίο
Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη