Βιβλίο από τον Μπόρις Τζόνσον για την ταραχώδη περίοδο της διακυβέρνησής του

Την ταραχώδη περίοδο της διακυβέρνησής του θα εκθέσει σε βιβλίο ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον.

Πρόκειται, ειδικότερα, να γράψει βιβλίο για την περίοδο που έζησε στη Ντάουνινγκ Στριτ μετά την υπογραφή συμφωνίας με τον εκδοτικό οίκο Harper Collins.

Σημειώνεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε από πρωθυπουργός στις αρχές Σεπτεμβρίου αφότου έχασε την υποστήριξη υπουργών και βουλευτών ύστερα από σειρά σκανδάλων, συμπεριλαμβανομένων των πάρτι στη Ντάουνινγκ Στριτ την περίοδο των αυστηρών lockdown.

Ακόμη δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για το ύψος της αμοιβής του Τζόνσον ή για την ημερομηνία κυκλοφορίας του βιβλίου.

Η Αραμπέλα Πάικ, η διευθύντρια εκδόσεων σε ένα τμήμα της Harper Collins, που έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του βιβλίου, έκανε λόγο για απομνημονεύματα «που δεν μοιάζουν με κανένα άλλο».

Δειτε Επισης

Ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος του πολέμου στην Ουκρανία-Όσα συμφώνησαν Τραμπ και Μακρόν
Το γερμανικό τείχος προστασίας, η άνοδος του AfD και η τιμωρία των απερχόμενων
Το έγγραφο της συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ουκρανίας-Επενδυτικό ταμείο για τα 500 δισ. από το Κίεβο
Πλήγματα του ισραηλινού στρατού σε τοποθεσίες εκτόξευσης ρουκετών στη Γάζα
ΗΠΑ και Ρωσία καταψήφισαν στον ΟΗΕ ψήφισμα της Ουκρανίας για τον τερματισμό του πολέμου
Ξεκίνησε η δίκη των τριών ανδρών για την κλοπή της χρυσής τουαλέτας από το Ανάκτορο Μπλένεμ
Οι ΗΠΑ δεν θα φύγουν από την Αλεξανδρούπολη, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
Ελαφρώς βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Πάπα Φραγκίσκου
Για σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν σχετικά με το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία κάνει λόγο ο Τραμπ
Ξεκίνησε η δίκη του χειρουργού που κακοποίησε σεξουαλικά 299 παιδιά στη Γαλλία-Παραδέχθηκε την ενοχή του