Φερέρα: Είναι καλή ομάδα η ΑΕΛ, κέρδισε το ΑΠΟΕΛ

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ αλλά και τον αγώνα απέναντι στη Δόξα, μίλησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα.  

Μιλώντας στην κάμερα της Ομόνοιας, ο τεχνικός των πρασίνων ανέφερε πως «το ξέρω ότι επαναλαμβάνω τον εαυτό μου κάθε εβδομάδα, αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα άλλωστε. Τον γνωρίζω λίγο τον προπονητή, τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον στο Βέλγιο. Η ομάδα του τα πάει πολύ καλά. Είναι πειθαρχημένοι, δεν δέχθηκαν τέρμα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ενώ κέρδισαν τον ΑΠΟΕΛ. Βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως το ίδιο ισχύει και για εμάς. Κερδίσαμε τα έξι από τα επτά τελευταία μας παιχνίδια. Επίσης, δεν δεχθήκαμε γκολ στους τρεις τελευταίους μας αγώνες. Οπότε, πιστεύω θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Ποια είναι η άποψη σας για τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στη Δόξα οι Φερέρα είπε πως «κάναμε τη δουλειά μας. Σε κάποιες στιγμές παίξαμε πολύ καλά και σε κάποιες άλλες ήμασταν λίγο πιο… χαλαροί. Ίσως αυτό έγινε λόγω του αποτελέσματος. Σίγουρα αυτός είναι ένας τομέας που χρειάζεται να τον βελτιώσουμε. Να διατηρούμε 100% τη συγκέντρωση μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Δειτε Επισης

Εντάσσονται στην Ειδική Διατίμηση 08 της ΑΗΚ οικογένειες με πέντε και περισσότερα παιδιά
Φως στο παρασκήνιο του Κονκλάβιου για τον νέο Πάπα-Προηγούνταν ο Παρολίν, αλλά έκανε πίσω
Ο Τραμπ ζήτησε εκεχειρία 30 ημερών και ο Πούτιν μίλησε για νίκη στην Ουκρανία με τον Σι Τζινπίνγκ στο πλευρό του
Για αρκετό καιρό βρίσκονταν στην αποθήκη οι κροτίδες που προκάλεσαν φωτιά και εκρήξεις στη Λεμεσό
ΥΠΑΝ: Σε πραγματικότητα μετατρέπεται το όραμα ισότιμης προσχολικής αγωγής
Αποφεύγει να απαντήσει στις επικρίσεις ο Μορφάκης Σολομωνίδης-«Δεν ρίχνω λάδι στη φωτιά»
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παραπέμπονται σε δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου οι τέσσερις ανήλικοι για τα επεισόδια στα Λειβάδια το Μ. Σάββατο
Επενδύει στη συμβολή της ΕΕ ο Πρόεδρος για το Κυπριακό-«Λειτουργεί προς την κατεύθυνση της Τουρκίας»
Προεκλογικές σκοπιμότητες βλέπει πίσω από τις αντιδράσεις για τους κυνηγούς ο ΠτΔ-«Οι θεσμοί να βρίσκουν τρόπο να συνεργάζονται»