Επί επτά ώρες προσπαθούσαν να σώσουν το χέρι της 26χρονης που πιάστηκε σε μηχανή του κιμά

Στην Ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται, για τρίτη ημέρα, η 26χρονη που πιάστηκε το χέρι της στη μηχανή του κιμά.  

Σύμφωνα με νεότερες πηγές, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται σταθερή και δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9:00 το πρωί της περασμένης Παρασκευής και από τις 9:30 στο κρεοπωλείο στο Ασήμι όπου εργαζόταν η άτυχη μητέρα έσπευσαν άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ καθώς και 8 πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πύργου, προσπαθώντας να απεγκλωβίσουν το χέρι της από το μηχάνημα άλεσης του κιμά.

Σημειώνεται ότι η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε περισσότερες από δύο με δυόμιση ώρες, όταν περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής αποφασίστηκε η εσπευσμένη διακομιδή της στο ΠΑΓΝΗ.

Άμεσα πλήρωμα του ΕΚΑΒ παρέλαβε τη νεαρή μητέρα και, με τη συνοδεία ανδρών της ΕΜΑΚ, τη μετέφερε επειγόντως στο ΠΑΓΝΗ όπου υπεβλήθη αμέσως σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση η οποία διήρκησε έως τις 4 το απόγευμα.

Εκεί ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και άνδρες της ΕΜΑΚ υπερέβαλαν εαυτόν ώστε να μπορέσουν να απεγκλωβίσουν το χέρι της.

Δυστυχώς, όμως, ακόμα κι όταν το μηχάνημα απομακρύνθηκε, η νεαρή γυναίκα ακρωτηριάστηκε.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
«Μεθυσμένος» πιλότος της United αναγκάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ είχε απλά διάσειση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού
Οι παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο τον 19χρονο στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής
Ανάσα από τις υψηλές θερμοκρασίες-Στους 38 βαθμούς ο υδράργυρος
Στις ΗΠΑ θα εκδοθεί ο «Φίτο», ο κυριότερος διακινητής ναρκωτικών στον Ισημερινό