ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που αστυνομικός απεγκλωβίζει γυναίκα που παγιδεύτηκε λόγω βροχοπτώσεων

Επί ποδός βρίσκονται οι αρμόδιες υπηρεσίες από νωρίς το πρωί, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που παρουσιάζονται στην επαρχία Αμμοχώστου, ώστε να συνδράμουν στις προσπάθειες για αντιμετώπιση των πολλών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Πλημμύρισε η επ. Αμμοχώστου, ποτάμια οι δρόμοι-Έκτακτη επίσκεψη Νουρή

Ανάμεσά τους και η Αστυνομία, η οποία βοηθά με όποια μέσα διαθέτει την Πυροσβεστική στο έργο της. Σε βίντεο που δημοσίευσε η Αστυνομία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τις δράσεις της από το πρωί.

Στο βίντεο φαίνεται και ένας αστυνομικός, τη στιγμή που σηκώνει με τα χέρια του οδηγό, που εγκλωβίστηκε στο όχημά της, λόγω της αυξημένης στάθμης του νερού, στον δρόμο. Σε άλλο σημείο του βίντεο φαίνονται μέλη της δύναμης, που βοηθάνε ηλικιωμένο ζευγάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους, πλημμύρισαν υποστατικά-Τρέχει η Πυροσβεστική

Υπενθυμίζεται πως λόγω των αυξανόμενων αναγκών που παρουσιάστηκαν, η Πυροσβεστική προέβη σε ανάκληση προσωπικού, ενώ ζήτησε και συνδρομή από την επαρχία Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έφτασαν στον αυτοκινητόδρομο οι πλημμύρες-Κατέστη επικίνδυνος

Δειτε Επισης

Νέα σύλληψη για την απόπειρα εμπρησμού στη Λάρνακα
Παράνομο κρίθηκε το διάταγμα κατακράτησης τεκμηρίων από οικία δεσμοφύλακα-Απορρίφθηκαν οι θέσεις της Εισαγγελίας με... παρατηρήσεις
Ελεύθεροι δύο από τους συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λάρνακα, παραμένει υπό κράτηση ο τρίτος
Ποινικό αδίκημα η άσκοπη χρήση λάστιχου, αύξηση του ύψους των εξωδίκων-Ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Επιτήδειοι επιχειρούν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτες για δήθεν χορηγία
Έπεσε ο πέλεκυς στην υπόθεση ανθρωποκτονίας του Δωρόθεου στα Λατσιά-«Επώδυνος θάνατος, υπέδειξαν αναλγησία»
Καταπέλτης το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής-Εισηγείται ποινικά αδικήματα για τρείς και πειθαρχικά σε πέντε
Περιπολία των Φοινικούδων από μέλη της αντιοχλαγωγικής ανακοίνωσε ο Πρόεδρος
Πυρκαγιά από μετασχηματιστή της ΑΗΚ στη Γαλάτα