Τραγωδία στις ΗΠΑ-Άνδρας αποκεφάλισε τη σύζυγό του τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους

Φρίκη έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δολοφονία μιας γυναίκας στο Τέξας από τον 21χρονο σύζυγό της ο οποίος την αποκεφάλισε τέσσερις μήνες μετά τον γάμο τους.

Το αποκεφαλισμένο πτώμα της Άνγκι Ντίαζ βρέθηκε από αστυνομικούς στο σπίτι στο οποίο ζούσε με τον 21χρονο Τζάρεντ Ντίκους. Αυτό, όμως, που έλειπε ήταν το κεφάλι της: «βρήκαμε ένα τμήμα του σώματός της, ήταν διαμελισμένο και το σπίτι ήταν γεμάτο από αίματα» δήλωσε ο σερίφης Τρόι Γκούντρι.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια βρήκαν και το όπλο του εγκλήματος που ήταν κρυμμένο στο ίδιο σημείο στο οποίο ο δράστης είχε επιχειρήσει να κρύψει το κεφάλι της Ντίαζ.

 

  

 

Άμεσα οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν στον 21χρονο ο οποίος μετά από ανάκρισή ομολόγησε ότι ήταν αυτός που σκότωσε και αποκεφάλισε την σύζυγό του την οποία είχε παντρευτεί στις 21 Οκτωβρίου.

Την αστυνομία είχαν ειδοποιήσει συγγενείς του 21χρονου το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η δολοφονία είχε σημειωθεί περίπου στις 11 το πρωί της προηγούμενης ημέρας.

Σύμφωνα με τον σερίφη Γκούντρι η αστυνομία είχε ενημερωθεί στο παρελθόν για περιστατικά βίας κατά της άτυχης γυναίκας «τίποτα, όμως, σε αυτό τον βαθμό».

Η νεαρή γυναίκα ήταν από τη Νικαράγουα, σύμφωνα με την αστυνομία δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής στις ΗΠΑ και εργαζόταν στον τομέα της γυμναστικής.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

Φόβος για υγειονομική καταστροφή στις ΗΠΑ λόγω της επιφυλακτικότητας έναντι των εμβολίων
ΒΙΝΤΕΟ: Μπαλόνι με υγραέριο που ακούμπησε κεράκια σε τούρτα έσκασε στο πρόσωπο 33χρονης
Ένα βήμα πιο κοντά στο τέλος του πολέμου στην Ουκρανία-Όσα συμφώνησαν Τραμπ και Μακρόν
Το γερμανικό τείχος προστασίας, η άνοδος του AfD και η τιμωρία των απερχόμενων
Το έγγραφο της συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ουκρανίας-Επενδυτικό ταμείο για τα 500 δισ. από το Κίεβο
Πλήγματα του ισραηλινού στρατού σε τοποθεσίες εκτόξευσης ρουκετών στη Γάζα
ΗΠΑ και Ρωσία καταψήφισαν στον ΟΗΕ ψήφισμα της Ουκρανίας για τον τερματισμό του πολέμου
Ξεκίνησε η δίκη των τριών ανδρών για την κλοπή της χρυσής τουαλέτας από το Ανάκτορο Μπλένεμ
Οι ΗΠΑ δεν θα φύγουν από την Αλεξανδρούπολη, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
Ελαφρώς βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Πάπα Φραγκίσκου