ΒΙΝΤΕΟ: Γυναίκες στις ΗΠΑ μαλλιοτραβήχτηκαν για τη σειρά σε μαγαζί

Μια επίδοξη influencer δέχτηκε επίθεση όταν παρέκαμψε μια μεγάλη ουρά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε κατάστημα στο Νάσβιλ των ΗΠΑ. Για να υπερασπιστεί τον εαυτό της φώναζε ότι ήταν «αποκρουστικά όμορφη».

Η TikToker @desi.self ανέβασε βίντεο με τον καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε μια νεαρή γυναίκα - η οποία αγνόησε επιδεικτικά την ουρά για να αγοράσει μπίρες- με μια άλλη γυναίκα.

Στο βίντεο, η @desi.self εξήγησε ότι τρεις γυναίκες μπήκαν μπροστά αγνοώντας τους υπόλοιπους που περίμεναν ακόμη και 40 λεπτά.

Ο κόσμος που περιμένει στη σειρά διαμαρτύρεται για τις αγενείς κοπέλες. Σύμφωνα με το βίντεο, η γυναίκα που παρέκαμψε τη σειρά άρχισε να καταγράφει τη διαμάχη με την άλλη γυναίκα και στη συνέχεια να της πετά το τηλέφωνο στο έδαφος.

Η νεαρή γυναίκα αρχικά φάνηκε σοκαρισμένη αλλά στη συνέχεια σήκωσε τη συσκευή από το έδαφος και συνέχισε την καταγραφή ενώ η γυναίκα που βρισκόταν στην ουρά πίσω της προσπαθούσε να κρύψει το πρόσωπό της.

 

 

@desi.self how my 2022 ended hbu? welllll Happy New Year to that 🍾 #newyear #nye #2023 #nashville #nash #girlfight #notedrop #musiccity #happynewyear #brooksanddunn #zacbrownband #kelseyballerini #KAYKissCountdown ♬ original sound - desi.self

 

«Είμαι αποκρουστικά όμορφη, άσχημη σκ@@@. Θα σε δείρω», την απείλησε η γυναίκα με το κινητό.

Ο κόσμος που ήταν γύρω της άρχισε να της φωνάζει και εκείνη απάντησε βγάζοντας τη γλώσσα της έξω. «Αδερφέ, έχει 70.000 followers στο TikTok», είπε ένας νεαρός, κοροϊδεύοντάς την.

Η γυναίκα και οι φίλες της πήραν τις μπίρες τους και προσπάθησαν να φύγουν. Εκεί όμως η άλλη γυναίκα με την οποία είχαν έρθει σε αντιπαράθεση, τράβηξε τα μαλλιά της ξανθιάς, ρίχνοντάς την στο έδαφος. Τη βοήθησαν οι φίλες της και αντέδρασε πετώντας το ποτό της σε εκείνη που της είχε επιτεθεί.

Τελικά οι τρεις γυναίκες κατάφεραν να φύγουν. Το βίντεο έγινε viral στο TikTok συγκεντρώνοντας πάνω από 120.000 views και εκατοντάδες σχόλια.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Νετανιάχου: Το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με Ιράν
Απέναντι στην Τουρκία πέντε αραβικές χώρες για τη στάση της για Κυπριακό στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας
Χειροπέδες σε 35χρονη που πιάστηκε με ναρκωτικά στην οικία της-Κατέγραφε παράνομα δημόσιο χώρο
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Σε κλίμα αντιπαράθεσης η συνεδρία ΣΑ-«Όταν ο κόσμος βρέθηκε στο χείλος της αβύσσου, οι ΗΠΑ έκαναν το βήμα μπροστά»
Η πρώτη δήλωση Χαμενεΐ μετά τις αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν-«Η τιμωρία συνεχίζεται»
Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό-Σκηνές χάους, επιρρίπτεται στον ISIS η ευθύνη
LIVE: Εν αναμονή των αντιποίνων του Ιράν στις ΗΠΑ-Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του Τραμπ
Σκέψεις για δημιουργία ιστοσελίδας που θα συγκεντρώνει όλο τον δημόσιο τομέα και ενισχύει τη «Διαφάνεια»
Αισιοδοξία για φρένο στην άνοδο τιμών στα καύσιμα λόγω πολέμου, αλλά έρχεται αύξηση έξι σεντ από πράσινη φορολογία