Πυρκαγιά σε όχημα στη Λακατάμια-Εκκενώθηκε πολυκατοικία

Πυρκαγιά σε όχημα, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ισόγειο χώρο στάθμευσης τριώροφης πολυκατοικίας στη Λακατάμια, ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης.   

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, γύρω στις 00:14, λήφθηκε κλήση για φωτιά και ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με δύο πυροσβεστικά οχήματα.

Η πολυκατοικία εκκενώθηκε προληπτικά, σε συνεργασία με τα μέλη της Αστυνομίας και οι ένοικοι είχαν εξέλθει του κτηρίου χωρίς να κινδυνεύσουν.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε παρακείμενα σταθμευμένα οχήματα, εκ των οποίων το ένα έπαθε εκτεταμένες ζημιές, ενώ ελαφρότερες ζημιές υπέστησαν δύο ακόμα οχήματα.

Επιπρόσθετα, επηρεάστηκε ο χώρος στάθμευσης, στον οποίο βρίσκονταν αποθήκες των διαμερισμάτων με ζημιές στις πόρτες των αποθηκών, καθώς και η εξωτερική βαφή ολόκληρου του κτηρίου.

Διερευνώνται τα αίτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Οι θάνατοι των βρεφών της Ειρήνης την έφεραν κοντά με τη μητέρα του Παναγιώτη-Πέθανε λίγο μετά από έντονο καβγά τους
«Δεν υπάρχει αίτημα έκδοσης για τον Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, ήταν κοινοποίηση», ισχυρίζεται το «υπεξ»
Στα «χέρια» της Αντιτρομοκρατικής η βόμβα στον Πρετεντέρη-Είχαν χαρτογραφήσει τον χώρο
Διεθνής επιχείρηση κατά της σωματεμπορίας-Μικρά παιδιά μεταξύ των 1194 θυμάτων
Βλάβη άφησε χωρίς νερό πολλές περιοχές της Λεμεσού
Ριζική αναδιοργάνωση ιατροδικαστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μετά το φιάσκο Μουρτζούκου-Νεκροτομές με ΑΙ
Ελεύθεροι δύο από τους συλληφθέντες για τη συμπλοκή στη Λάρνακα, παραμένει υπό κράτηση ο τρίτος
Βαριές πολιτικές ευθύνες έδειξε η Επιτροπή στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-Άδειασε και Γενικούς Διευθυντές
Έτσι θα γίνεται η παραχώρηση τ/κ περιουσιών-«Αποφασιστικό βήμα για ορθολογιστική διαχείριση»
Η άγνωστη απόπειρα δολοφονίας βρέφους, το χρονικό θανάτων των μωρών και οι καταθέσεις που έκαψαν τη Μουρτζούκου