Θλίψη στον Απόλλωνα… Έφυγε από τη ζωή ο αιώνιος φροντιστής του, Χαμπής Ευριπίδου

Θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του Απόλλωνα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αιώνιος φροντιστής του Απόλλωνα, Χαμπής Ευριπίδου, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.  

Tην είδηση γνωστοποίησε με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Πρόκειται για ένα άνθρωπο, ο οποίος βρισκόταν στον Απόλλωνα από το 1982, πιστός στρατιώτης σχεδόν για 40 χρόνια αλλά και για τη μισή του ζωή.

Ο Χαμπής Ευριπίδου, βίωσε όλες τις ιστορικές επιτυχίες του συλλόγου αποτελώντας μέρος τους και ο ίδιος, ενώ παράλληλα πανηγύρισε όλους τους τίτλους και τα τρόπαια της λεμεσιανής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δύσκολες ώρες για τον αιώνιο φροντιστή του Απόλλωνα, Χαμπή Ευριπίδου

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα 

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού θρηνεί.

Ο θρυλικός Χαμπής Ευριπίδου έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης (12/01/2023) σε ηλικία 78 ετών.

Ο «αιώνιος» φροντιστής του Απόλλωνα Λεμεσού έζησε μια γεμάτη ζωή με προσωπική ευτυχία δημιουργώντας μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια.

Ωστόσο, πέρα από την οικογένειά του, ο Χαμπής είχε ακόμη ένα σπίτι για το οποίο ήταν περήφανος. Τον Απόλλωνα τον οποίο υπηρέτησε κοντά στον μισό αιώνα, από τα τέλη της δεκαετίας του ‘70.

Αρχικά ξεκίνησε εθελοντικά για δυο-τρία χρόνια και στη συνέχεια ανέλαβε το πόστο του φροντιστή, μια θέση την οποία κατείχε μέχρι σήμερα.

Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων ο Χαμπής Ευριπίδου βίωσε όλες τις ιστορικές επιτυχίες του συλλόγου αποτελώντας μέρος τους και ο ίδιος.

Πανηγύρισε όλους τους τίτλους και τα τρόπαια του Απόλλωνα εκτός των δύο πρώτων κυπέλλων της ομάδας μας των περιόδων 1965-1966 και 1966-1967.

Ο πιο πιστός στρατιώτης του Απόλλωνα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι και η οικογένεια του συλλόγου μας από σήμερα είναι πιο φτωχή.

Η μνήμη σου θα μείνει άσβεστη για πάντα.

Καλό Παράδεισο κ. Χαμπή.

Δειτε Επισης

Με τρεις μαχαιριές δολοφόνησε τη μητέρα του ο 21χρονος στη Λάρισα-«Με μισούσε γι' αυτό τη σκότωσα»
Πυρπόλησαν όχημα 60χρονου στη Λάρνακα
Μετά από καβγά σκότωσε τη μητέρα του ο 21χρονος-Έψαχνε για ώρες πώς να ξεφορτωθεί το πτώμα
Χειροπέδες σε 17χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα
Επί τάπητος αλλαγές για την αδειοδότηση ξενοδοχειακών μονάδων-Αναζητούνται λύσεις για τα Airbnb
Οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης έρχονται αλλά κανείς δεν εφησυχάζεται-Παραμένουν τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου
Θετική η πρώτη αποτίμηση για τη διεύρυνση του επιδόματος τέκνου-Ζητούν ολιστική στήριξη οι οργανώσεις
Έρχονται αλλαγές στη διαδικασία για έκδοση άδειας πώλησης οινοπνευματωδών ποτών-Η πρόταση που προωθείται
Παραδόθηκε το νέο κτήριο του Κέντρου Αίματος στο Γέρι-Μειώνεται η ταλαιπωρία, περισσότερες αιμοδοσίες
Σκότωσε τη μητέρα του και προσπάθησε να κρύψει το πτώμα με τη βοήθεια του ξαδέλφου του ο 21χρονος