Παραμένουν υπό κατάσχεση οι λογαριασμοί του Αντόνιο Παντσέρι και της κόρης του

Παραμένουν υπό κατάσχεση οι ιταλικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του Αντόνιο Παντσέρι, της συζύγου του Μαρία Ντολόρες Κολεόνι και της κόρης τους, Σίλβια Παντσέρι.

Συνολικά, πρόκειται για 247.000 ευρώ που κατασχέθηκαν από την εισαγγελία του Μπέργκαμο, ύστερα από σχετικό αίτημα των βελγικών αρχών.

Η θέση των συνηγόρων υπεράσπισης της οικογένειας Παντσέρι, ότι το αίτημα και η απόφαση κατάσχεσης παρουσίαζαν προβλήματα σε σχέση με τη διαδικασία που επιλέχθηκε, δεν έγινε δεκτή.

Το εφετείο της Μπρέσια είχε απορρίψει, πριν από λίγες ημέρες, το αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισης της κόρης του Παντσέρι για άρση του κάτ' οίκον περιορισμού της.

Το εφετείο αποφάνθηκε ότι η 38χρονη δικηγόρος πρέπει να παραμείνει υπό περιορισμό, εν αναμονή της απόφασης η οποία αναμένεται να ληφθεί στις 16 Ιανουαρίου, σχετικά με το αίτημα έκδοσής της, που έχει υποβληθεί από τις βελγικές αρχές.

Οι συνήγοροι υπεράσπισής της είχαν ζητήσει η Σίλβια Παντσέρι να αφεθεί ελεύθερη, με μόνη υποχρέωση την καθημερινή μετάβαση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, «για να μπορέσει να συνεχίσει να ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου».

Όπως υπογράμμισαν, παράλληλα, το ποσό των διακοσίων χιλιάδων ευρώ που δεσμεύθηκε από την εισαγγελία του Μπέργκαμο και βρίσκεται σε τραπεζικό λογαριασμό της πελάτισσάς τους, «προέρχεται από επαγγελματικές της απολαβές».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Διπλωματικό θρίλερ για το Ουκρανικό-«Περιμένω να δω ποιος θα έρθει από Ρωσία και μετά θα αποφασίσω»
Καταθέτει γυναίκα-κλειδί για τους θανάτους στο Ελληνικό-Τι δείχνει η πρώτη ιατροδικαστική στην 98χρονη μητέρα
Βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στη Νομική Αθηνών
Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στο Καράκας ένα δίχρονο παιδί που έμεινε μόνο του μετά την απέλαση των γονιών του
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βρίσκουν το βρέφος στον Άλιμο-Ερευνάται καταγγελία για αρπαγή
Αισιόδοξος για κινητοποίηση στο Κυπριακό ο ΠτΔ μετά το διορισμό Χαν-Συνομιλίες ξανά με Ολγκίν, αναμένεται ανακοίνωση καθόδου
Τουλάχιστον 50 νεκροί σε ισραηλινές επιθέσεις στη βόρεια Γάζα-Χτύπησαν νοσοκομείο και προσφυγικό καταυλισμό
Μεγάλες οι προσδοκίες της Λευκωσίας για το διορισμό Χαν-«Έχει όλα τα εχέγγυα για να ανταποκριθεί στο ρόλο του»
Δεν άρεσε στον Τατάρ ο διορισμός Χαν-«Μονομερή προσπάθεια που αγνοεί τις πολιτικές πραγματικότητες»
Προχωρά η σύνδεση γεωτρήσεων στην Πάφο-«Λαμβάνονται όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρξουν περικοπές»