Στην αντεπίθεση η Πινδάρου-«Νικόλας και Χριστοδουλίδης συμφωνούν ότι ο ΔΗΣΥ πρέπει να είναι Κυβέρνηση»

Επίθεση προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος υπέδειξε πως, «ούτε οι προσβλητικές πράγματι αναφορές-καλέσματα του κ. Χριστοδουλίδη σε στελέχη δήθεν του Δημοκρατικού Συναγερμού για συμμετοχή σε δική του κυβέρνηση πείθουν, ούτε βεβαίως ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος μετά που για μήνες συνομιλούσε με το ΑΚΕΛ προκείμενου να τα βρουν, θυμήθηκε να απευθυνθεί τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού»  

«Σε αυτές τις εκλογές», είπε ο Χάρης Γεωργιάδης, «συμβαίνει κάτι παράδοξο. Ακόμη και οι πολιτικοί αντίπαλοι θεωρούν ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός πρέπει να βρίσκεται στην κυβέρνηση, ότι η σταθερότητα, η ασφάλεια της χώρας προϋποθέτει την παρουσία του Δημοκρατικού Συναγερμού στη διακυβέρνηση». 

Και πρόσθεσε, πως, «αυτό λέμε και εμείς αλλά μόνο με την εκλογή του Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί πράγματι να διασφαλιστεί η σταθερότητα, αυτή η θετική προοπτική με την παρουσία πράγματι του Δημοκρατικού Συναγερμου». 

Σημείωσε την ίδια ώρα πως, «ούτε οι προσβλητικές πράγματι αναφορές-καλέσματα του κ. Χριστοδουλίδη σε στελέχη δήθεν του Δημοκρατικού Συναγερμού για συμμετοχή σε δική του κυβέρνηση πείθουν, ούτε βεβαίως ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος μετά που για μήνες συνομιλούσε με το ΑΚΕΛ προκείμενου να τα βρουν, θυμήθηκε σήμερα να απευθυνθεί τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού». 

«Το δικό μας κάλεσμα είναι προς όλους τους πολίτες, κυρίως τους φίλους του Δημοκρατικού Συναγερμού, να στηρίξουν την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου που είναι η μόνη που διασφαλίζει τη συνέχιση της θετικής πορείας της χώρας μας», κατέληξε ο Χάρης Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κορυφαία προτεραιότητα της Κυβέρνησης η επίλυση του Κυπριακού
Επίσκεψη πριν τις τουρκικές εκλογές αναμένει ο ΠτΔ-Συζητήθηκε ως «θετικό δεδομένο» η εμπλοκή ΕΕ
Πολιτικό όργανο διαβούλευσης σε θέματα αμυντικής συνεργασίας ανακοίνωσαν Κύπρος-Ελλάδα
Ενθαρρυμένος για επιστροφή στις συνομιλίες δηλώνει ο Σιντίκ μετά τη συνάντηση με τον Τατάρ
Συμφωνεί με την πρωτοβουλία να τεθεί εκ νέου σε ευρωπαϊκή τροχιά το Κυπριακό ο Φουρλάς
Κόλλησε η βελόνα του Τατάρ-Θέτει ως πραπαιτούμενο την «αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας»
Απόπειρα νοθείας από την Πρωτοπορία στις εκλογές του Παν. Κύπρου καταγγέλλει η Προοδευτική
Με κάθε λαμπρότητα οι εορτασμοί της 25ης Μαρτίου σε όλη την Κύπρο
Από τις χώρες της ΕΕ με το μεγαλύτερο βάρος στο μεταναστευτικό η Κύπρος
Διαθέτουν 27 «αντιπροσωπείες» σε 21 χώρες, υποστηρίζει το ψευδοκράτος