Στην αντεπίθεση η Πινδάρου-«Νικόλας και Χριστοδουλίδης συμφωνούν ότι ο ΔΗΣΥ πρέπει να είναι Κυβέρνηση»

Επίθεση προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη και τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος υπέδειξε πως, «ούτε οι προσβλητικές πράγματι αναφορές-καλέσματα του κ. Χριστοδουλίδη σε στελέχη δήθεν του Δημοκρατικού Συναγερμού για συμμετοχή σε δική του κυβέρνηση πείθουν, ούτε βεβαίως ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος μετά που για μήνες συνομιλούσε με το ΑΚΕΛ προκείμενου να τα βρουν, θυμήθηκε να απευθυνθεί τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού»  

«Σε αυτές τις εκλογές», είπε ο Χάρης Γεωργιάδης, «συμβαίνει κάτι παράδοξο. Ακόμη και οι πολιτικοί αντίπαλοι θεωρούν ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός πρέπει να βρίσκεται στην κυβέρνηση, ότι η σταθερότητα, η ασφάλεια της χώρας προϋποθέτει την παρουσία του Δημοκρατικού Συναγερμού στη διακυβέρνηση». 

Και πρόσθεσε, πως, «αυτό λέμε και εμείς αλλά μόνο με την εκλογή του Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί πράγματι να διασφαλιστεί η σταθερότητα, αυτή η θετική προοπτική με την παρουσία πράγματι του Δημοκρατικού Συναγερμου». 

Σημείωσε την ίδια ώρα πως, «ούτε οι προσβλητικές πράγματι αναφορές-καλέσματα του κ. Χριστοδουλίδη σε στελέχη δήθεν του Δημοκρατικού Συναγερμού για συμμετοχή σε δική του κυβέρνηση πείθουν, ούτε βεβαίως ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος μετά που για μήνες συνομιλούσε με το ΑΚΕΛ προκείμενου να τα βρουν, θυμήθηκε σήμερα να απευθυνθεί τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού». 

«Το δικό μας κάλεσμα είναι προς όλους τους πολίτες, κυρίως τους φίλους του Δημοκρατικού Συναγερμού, να στηρίξουν την υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου που είναι η μόνη που διασφαλίζει τη συνέχιση της θετικής πορείας της χώρας μας», κατέληξε ο Χάρης Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χ. Αγκαστινιώτης: Προτεραιότητα να έρθει ΦΑ στην Κύπρο για παραγωγή ηλεκτρισμού
Λ. Χριστοφόρου: Σημαντικό η Κύπρος να απορροφήσει κονδύλια €1,2 δισ. από ΕΕ
Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Άντρης Αναστασιάδου
Σε ρυθμό εξαγγελιών το ΔΗΚΟ-Την Τετάρτη κλειδώνουν οι διαδικασίες
Με τη χρυσή παγκοσμιονίκη, Μαρία Μάρκου συναντήθηκε η Αννίτα
Μαθητές και μαθήτριες στη Βουλή σε πρόγραμμα κατά του σχολικού εκφοβισμού
Στην παρουσία του Προέδρου η κατάθεση του θεμέλιου λίθου του AUB Mediterraneo
Ν. Χριστοδουλίδης: Η κοινωνική δράση του ΟΠΑΠ ενισχύει τους σχεδιασμούς της Πολιτείας
Σ. Στεφάνου: Απαραίτητη η διαμόρφωση συγκροτημένης στεγαστικής πολιτικής
Τηλεφωνική επικοινωνία Προέδρου με τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό της Ελλάδας