Δημήτρης Αλετράρης: Η ΟΠΑΠ Κύπρου δίπλα στη νέα γενιά και τους φοιτητές

Την ύψιστη σημασία του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, εξήρε κατά την ομιλία του ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, στη διάρκεια του φιλανθρωπικού δείπνου που βρίσκεται σε εξέλιξη απόψε, στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου.    

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους, ο κ. Αλετράρης ανέφερε ότι είναι με ιδιαίτερη συγκίνηση που χαιρετίζει την βραδιά από το βήμα του Προεδρικού, σε μία εκδήλωση που έχει επίκεντρο τη νέα γενιά του τόπου, κάτι που συμβαδίζει και με το όραμα της ΟΠΑΠ Κύπρου.

«Έγνοια του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνική Στήριξης είναι το μέλλον των παιδιών μας. Το ίδιο ισχύει και για την ΟΠΑΠ Κύπρου, που για τόσα χρόνια στηρίξει την κοινωνία» υπέδειξε.  

Μετά τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία και μετέπειτα η παγκόσμια οικονομική κρίση με όλες τις συνέπειές της, ο κ. Αλετράρης εξήγησε ότι σήμερα επιβάλλεται η στήριξη και ενίσχυση τέτοιων θεσμών.  

«Στη βάση της αλληλεγγύης στοχεύουμε να ευνοήσουμε την κοινωνία, δίνοντας έμφαση στους νέους μας» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Αλετράρης.

Ο κ. Αλετράρης, πρόσθεσε ότι, η ΟΠΑΠ Κύπρου, προτάσσοντας το δικαίωμα της μόρφωσης, στέκεται δίπλα στον Φορέα, σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε.  

Τέλος, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την συμπόρευσή τους με τον Φορέα, αφού είναι κάτι που δείχνει ανθρωποκεντρική διάθεση και προθυμία ώστε να συνεχιστεί το φιλανθρωπικό αυτό έργο. 

Ο Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης

Ο Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης ιδρύθηκε πριν από 8 χρόνια, κατά τη διάρκεια της τεράστιας οικονομικής κρίσης, που πολλοί φοιτητές διέκοπταν τις σπουδές τους λόγω οικονομικών δυσκολιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι σήμερα, βοηθήθηκαν 3100 φοιτητές, ώστε να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, με το ποσό που ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για χρήματα που προέρχονται αποκλειστικά από δωρεές και καθόλου από τα κρατικά ταμεία. 

  • Οργανωτής: Ανεξάρτητος Φορέας Κοινωνικής Στήριξης
  • Υπερήφανος Υποστηρικτής: ΟΠΑΠ Κύπρου
  • Χορηγός Hospitality: Catercom Catering
  • Συντονιστής: IMH
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, ΡΕΠΟΡΤΕΡ, Super FM
  • Εταιρείες που έχουν συμβάλει: Bank of Cyprus, ECOMMBX, Charalambides Christis LTD, Phanos N. Epiphaniou Public Ltd, Vassos Eliades Ltd, C.A. Papaellinas Group, KPMG, Char. Pilakoutas Group, Metaquotes, Windsor Brokers, Columbia Beach Resort, MHV, MC Digital Media Group, Altamira Real Estate, RCB Bank, Gnora Communication Consultants, Trust Insurance Cyprus, NETinfo, Logicom Group, NCR Cyprus, Cyproman Services Ltd (CPM), Polakis Sarris + CO LLC

Δειτε Επισης

Διαβεβαιώνει ο Δήμος Ανατολικής Πάφου πως θα εφαρμόσει τους νόμους για διαφημιστικές πινακίδες
Προς αυστηροποιήση των ποινών για το χαλλούμι οδεύει το Υπουργείο Γεωργίας-Ανησυχία για τα κατεχόμενα
Παρουσιάζεται την Πέμπτη η εθνική στρατηγική για την ανάπτυξη πρωτογενούς τομέα
Κακοδιαχείριση τ/κ υποστατικών στο Μακένζι-Εξετάζεται το ζήτημα από την Επ. Προσφύγων
Απαντά σε ΠΑΣΥΚΙ για Νεφρολογική Κλινική ο ΟΚΥπΥ-«Καμία ακύρωση ραντεβού»
Συντάξιμη η άδεια χωρίς αποδοχές λόγω εγκυμοσύνης αποφάνθηκε η Επ. Διοικήσεως
Πρόθυμη για διαπραγματεύσεις με εργαζόμενους η Larnaca Public Transport
Κηδεύτηκε 61 χρόνια μετά τη δολοφονία του ο ήρωας Κώστας Βιολάρης-«Τραγική μαρτυρία της ιστορίας μας»
Ακύρωσαν ραντεβού νεφρολογικών ασθενών χωρίς την συγκατάθεση των ιατρών στο ΓΝ Αμμοχώστου
«Απόλυτα ασφαλείς» αισθάνονται οι τουρίστες στην Κύπρο αναφέρει δημοσίευμα της Daily Telegraph