Οι λάθος οδηγίες του GPS οδήγησε στον γκρεμό τουρίστες στα Καλάβρυτα (pics)

Τον τρόμο με τα μάτια τους είδαν τέσσερις Γερμανοί τουρίστες, στα Καλάβρυτα. Το βαρύ όχημά τους, με τους ίδιους μέσα, ήταν έτοιμο να πέσει σε χαράδρα.

Οι τουρίστες με την βοήθεια της τεχνολογίας (GPS) θέλησαν χθες Τρίτη 6/9, να διασχίσουν μια κατά τ’ άλλα μοναδική διαδρομή.

Το GPS έδειξε τον δρόμο, τον ακολούθησαν και βρέθηκαν σε ένα επικίνδυνο και ουσιαστικά αδιάβατο δρόμο.

Στην προσπάθειά τους να περάσουν, αφού επιστροφή δεν μπορούσε να γίνει, ο δρόμος υποχώρησε και το όχημά τους βρέθηκε αιωρούμενο πάνω από χαράδρα που οδηγεί στον ποταμό Σελινούντα.

Από θαύμα και μόνο το όχημα δεν έπεσε αφού στάθηκε στην άκρη του γκρεμού.

Δεν έχει ολοκληρωθεί ο δρόμος

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Π.Υ.Καλαβρύτων και του Α.Τ.Καλαβρύτων έδεσαν το όχημα για να μην πέσει ωστόσο η ανέλκυσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kalavrytanews.com, η κατασκευή του δρόμου αυτού που συνδέει την Ιερά Μονή Μακελλαριάς με Λαπαναγούς και από εκεί με την Αιγιάλεια έχει «κολλήσει» στην γραφειοκρατία μεταξύ υπηρεσιών Δασαρχείου – Περιφέρειας με τα κονδύλια για την κατασκευή του να είναι εγκεκριμένα, αλλά να… αναμένουν υπογραφές. 

Πηγή: In

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε ότι ΗΠΑ και ΕΕ κατέληξαν σε εμπορική συμφωνία ο Τράμπ
Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 16,2 εκατ. ευρώ
Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε
Τα πρόσωπα της τραγωδίας έχουν ονοματεπώνυμο... Επαναπατρίστηκαν τα τελευταία χρόνια στον τόπο που γεννήθηκαν οι άτυχοι Δημήτρης και Μάρω