Τους τσάκωσαν με ναρκωτικά και μαχαίρια-Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και μαχαιροφορίας στην Πάφο. 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, το βράδυ της Κυριακής μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου διενεργούσαν ελέγχους στην περιοχή Έμπας και ανέκοψαν αυτοκίνητο που οδηγείτο από 22χρονο με συνοδηγό 31χρονη και στο πίσω κάθισμα επέβαινε 19χρονος.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκε στην κατοχή της 31χρονης μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε ίχνη κάνναβης, ενώ στην κατοχή του 19χρονου συνεπιβάτη εντοπίστηκαν δύο πτυσσόμενα μαχαίρια που καταλήγουν σε μυτερή άκρη.   

H 31χρονη και ο 19χρονος συνελήφθησαν και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς  αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου. Όσον αφορά τον 22χρονο οδηγό αυτός κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, επειδή οδηγούσε το όχημά του χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου. 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ
Δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο στη Βουλή των Ελλήνων-Λήξη συναγερμού
Με αναφορές στις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας η ομιλία Αννίτας στο ΕΛΚ
Τουλάχιστον τρεις νεκροί από τους πυροβολισμούς σε κομμωτήριο της Σουηδίας
Απάτη στο όνομα του δημάρχου Λευκωσίας-Προειδοποιεί για ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς και ξυλοδαρμοί σε κρουαζιερόπλοιο στο Τέξας-Αποκλείστηκαν διά βίου επιβάτες από ταξίδια
Κίνηση ματ από Κωστή Ευσταθίου-Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ
Ξεκάθαρη η Φον Ντερ Λάιεν για την άμυνα της Ε.Ε.-«Η απειλή της Ρωσίας δε θα εκλείψει»
Τηλεφώνημα για βόμβα στην Βουλή της Ελλάδας
Έτσι ξυλοκόπησαν επιχειρηματία σε εστιατόριο στη Γλυφάδα-Έβγαλαν όπλο για να υπογράψει ότι δεν οφείλουν ούτε 1 ευρώ