Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα για παράνομη εργοδότηση

Υπόθεση παράνομης απασχόλησης διερευνά η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου, η οποία προέβη στη σύλληψη δύο εργοδοτών και δύο εργοδοτούμενων προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.  

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 3.9.22 μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης διενήργησαν επιχείρηση στην περιοχή Κόλπου των Κοραλλιών.

Σε δύο περιπτώσεις - σε ένα εστιατόριο ιδιοκτησίας 51χρονου και σε άλλο εστιατόριο ιδιοκτησίας 54χρονου - εντοπίστηκαν δύο πρόσωπα να εργοδοτούνται παράνομα.

Συνελήφθησαν τόσο οι εργοδοτούμενοι, όσο και οι εργοδότες και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Μπήκε σε κτήριο για διάρρηξη αλλά τον πρόδωσε ο συναγερμός-Χειροπέδες σε 28χρονο
Χειροπέδες σε δυο πρόσωπα για κλοπές στη Λεμεσό-Εντοπίστηκε στην κατοχή του κλοπιμαία περιουσία
Σημειώθηκε νέο τζακποτ στο Τζόκερ-Ένας τυχερός στη δεύτερη κατηγορία στην Κύπρο
Τρίτη σύλληψη για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε 20χρονο
Γεωπολιτική, δημογραφικό και… Τραμπ πίσω από την εκλογή του νέου Πάπα
Βουλευτές του Κογκρέσου σε Τραμπ: «Ο Ερντογάν παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο, κατέχει παράνομα τμήματα της Κύπρου»
Φωτιά σε εν κινήσει όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας–Λεμεσού
Παραβίαση κατάπαυσης πυρός από τη Ρωσία καταγγέλλει η Ουκρανία
Δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν τραυματισμένα σε διάστημα μισής ώρας στη Λεμεσό-Διερευνά επιθέσεις η Αστυνομία