Γνωστός επιχειρηματίας ο στόχος βομβιστών στην Έγκωμη-Με πολιτικό και ποδοσφαιρικό παρελθόν

Έρευνες στην οικία στην Έγκωμη, όπου άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα, διενήργησε η Αστυνομία, η οποία ψάχνει τα ίχνη των δραστών για εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βομβιστές φαίνεται να ήθελαν να στείλουν μήνυμα στον ιδιοκτήτη της οικίας, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης διαγνωστικού κέντρου, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό. 

Πρόκειται για γνωστό πρόσωπο, που προέρχεται από τον πολιτικό χώρο και ήταν στενός συνεργάτης αρχηγού πολιτικού κόμματος, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκρηξη βόμβας σε οικία στην Έγκωμη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη γύρω στις 04.15 τα ξημερώματα, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε τοποθετηθεί στην κύρια είσοδο της οικίας στην Έγκωμη.  Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές, άγνωστης αξίας.

Από τη σκηνή τα μέλη του εγκληματολογικού περισυνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία στάλθηκαν για εξετάσεις, ενώ θα αναζητηθεί μαρτυρία από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Ο επιχειρηματίας βρίσκεται στο εξωτερικό και με την επιστροφή του αναμένεται να δώσει κατάθεση, ενώ αυτή τη στιγμή οι έρευνες δεν στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. 

Δειτε Επισης

Άδειασε το αφήγημα των υπουργών του ο Πρόεδρος-Διαφορετική στάση, παραδοχή παραλείψεων και εκτεθειμένοι Χαρτσιώτης-Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Πρόεδρος, «δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε»-Τα δώδεκα μέτρα που εξήγγειλε στο διάγγελμά του
Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», αλλά όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο» έκοψαν το ρεύμα στην Αμοργό
Ακμάζουν οι απάτες μέσω διαδικτύου-Τρεις καταγγελίες ενώπιον των Αρχών, απέσπασαν 37 χιλιάδες οι επιτήδειοι
Μάχη με τις αναζωπυρώσεις σε Μεσσηνία και Κύθηρα, νέο «112» στην Εύβοια
Η τραγική ιστορία της οικογένειας Γερολέμου που έχασε το σπίτι της από την πυρκαγιά-«Δουλέψαμε, δεν έμεινε τίποτα»
Από το πορτοκαλί στο κίτρινο η προειδοποίηση της Μετεωρολογικής-Στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Ανακοινώνει μέτρα για τους πυρόπληκτους ο Πρόεδρος, αποζημιώνονται πλήρως-Τα παράπονα και τι συμφωνήθηκε
Στην κόλαση της Προύσας... Πάνω από 1.700 εκκενώσεις, νεκρός πυροσβέστης από ανακοπή και 76 ενεργά μέτωπα
Έτοιμο να συμβάλει στις προσπάθειες για λύση του Κυπριακού το ΑΚΕΛ-«Ν’ αφήσουμε πίσω μας αυταπάτες»