Πυρκαγιά σε στοιβάδα από ακινητοποιημένα οχήματα-Κινδυνεύει υποστατικό εταιρείας

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής, στη βιομηχανική περιοχή Ανατολικού, παρά την κοινότητα Αγίας Βαρβάρας στην Πάφο.  

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά είναι σε στοιβάδα από ακινητοποιημένα οχήματα εταιρείας διαχείρισης και μεταπώλησης εξαρτημάτων.

Όπως είπε ο κ. Κεττής από τις φλόγες κινδυνεύει το υποστατικό της εταιρείας. Για την κατάσβεση της φωτιά ανταποκριθήκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Θα ξαναδεί Ολγκίν, ζήτησε κοινή συνάντηση με Τατάρ ο ΠτΔ-Εργαζόμαστε για την ουσία, δεν είναι προαπαιτούμενο τα ΜΟΕ»
Υπό έλεγχο η Πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού-Από τα όρια δρόμου ξεκίνησε η φωτιά
Στο κάδρο της Αστυνομίας ο σύντροφος της νεκρής γυναίκας στη Νέα Χαλκηδόνα-«Την εκβίαζε και την πίεζε»
Πυρκαγιά κοντά σε οικίες και κτηνοτροφικά υποστατικά στην Επαρχία Λεμεσού-Στη μάχη και δυο πτητικά μέσα
«Κάτι απτό» για τον Ιούλιο θέλει η Ολγκίν, παραπέμποντας σε ΜΟΕ-Συμφώνησαν με τον Πρόεδρο για να εργαστούν σκληρά
Έξι νεκροί μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικοι από ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
Νέα πυρά ΑΚΕΛ κατά πάντων για τα επεισόδια τη Λακαταμία-«Τα αποτελέσματα της Αστυνομίας είναι πενιχρά»
Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη με την Μαρία Άνχελα Ολγκίν στο Προδρικό
Νίκος Τορναρίτης για Μακαρίου: «Η εικόνα της περιοχής δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες»
Η Κύπρος παρέλαβε σκυτάλη για φιλοξενία της Ευρωπαϊκής Ημέρας για τη Θάλασσα 2026