Υπόμνημα με τα αιτήματα τους επέδωσαν στον Πρόεδρο οι δεσμοφύλακες

Υπόμνημα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, επέδωσαν την Παρασκευή οι εκπρόσωποι των δεσμοφυλάκων, οι οποίοι συνέχισαν την εκδήλωση διαμαρτυρίας τους, έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.  

Το υπόμνημα παρέλαβε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Ανδρέας Ιωσήφ και όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, τους διαβεβαίωσε ότι το αυτό θα παραδοθεί στον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος γνωρίζει το θέμα.

Οι διαφορές λύνονται μόνο μέσω του διαλόγου, είπε ο κ. Ιωσήφ στους εκπροσώπους των δεσμοφυλάκων.

Οι δεσμοφύλακες  ζητούν την παροχή ειδικού επιδόματος και μισθολογική αναβάθμιση των κλιμάκων τους από Α2-5-7 σε Α3-5-7 με ταυτόχρονη τοποθέτηση τους στο σημείο των συνδυασμένων κλιμάκων που θα βρίσκονταν αν δεν είχαν ανασταλεί οι προσαυξήσεις για 5 έτη.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Λάβρος ο Αρχιεπίσκοπος για Τυχικό-«Δόθηκαν πολλές ευκαιρίες, ενήργησε με δόλο»
Συντετριμμένος ο Τυχικός μετά την έκπτωσή του από τη Μητρόπολη-Αρνείται τα περί αποτειχισμού
Οι τρεις καταγγελίες που έριξαν τον Τυχικό από τον θρόνο της Μητρόπολης-Χειροτόνησε αποτειχισμένο στη Θεσσαλονίκη
Δεν σκοπεύει να είναι υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας ο Ερντογάν-Πιθανή συνάντηση με Τραμπ
Ικανοποίηση ΥΠΕΣ για την έγκριση της πρότασης της Κυβέρνησης για ψήφο στα 17-«Εμπιστευόμαστε τους νέους μας»
Ομόφωνο ναι της Ολομέλειας για δικαίωμα ψήφου από τα 17-Σε ισχύ από τις Προεδρικές του 2028
Βελτίωση της ποιότητας του νερού δείχνουν οι έλεγχοι των Βάσεων στο Lady’s Mile-«Ασφαλείς για κολύμβηση»
Άδειασε την Αστυνομία το Δικαστήριο για τις συλλήψεις των επεισοδίων στη Λακατάμια-«Δεν υποστηρίζεται η μαρτυρία από τα γεγονότα»
Συνέχεια με δύο νέους μάρτυρες στη δίκη Αϊκούτ-Τα δύο οχήματα και η καφέ βαλίτσα με τεκμήρια
Στις 25,000 οι αναχωρήσεις μεταναστών από το 2023-Ελέχθηκαν 40,000 αιτήσεις ασύλου, οι πλείστες απορρίφθηκαν