Παράταση για άλλη μία εβδομάδα στις εγγραφές για το Ανοικτό Σχολείο

Παράταση μέχρι και την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022, πήραν οι εγγραφές για τον θεσμό του «Ανοικτού Σχολείου» 2022-2023, που λειτουργούν για δέκατη τρίτη συνεχή χρονιά το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και την Σχολική Εφορία Λευκωσίας, με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και περισσότερα τμήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, η έναρξη των δραστηριοτήτων θα είναι την 31η Οκτωβρίου 2022 και είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθούν την 23η Ιουνίου 2023 (συνολική διάρκεια 30 εκπαιδευτικές εβδομάδες, εξαιρουμένων διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα).

Όπως και κατά την περσινή αντίστοιχη διαδικασία, θα τηρηθεί αυστηρώς σειρά προτεραιότητας και οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας https://noiazomainicosia.intellisoft.gr/ έως και την 9η Οκτωβρίου. Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εξόφληση του κόστους συμμετοχής μέσω JCCSMART www.jccsmart.com.

Η συμμετοχή στη/στις δραστηριότητα/ες δεν θα είναι εφικτή χωρίς την προσκόμιση απόδειξης πληρωμής στο πρώτο μάθημα. Το κόστος συμμετοχής ανά δραστηριότητα ανέρχεται για τους ενήλικες €100 και για ανήλικους €80 για ολόκληρή την περίοδο. Εξαιρείται η δραστηριότητα “Εισαγωγή και Πρακτική στη Ρομποτική”, όπου το κόστος για ανήλικους είναι €120. 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Δειτε Επισης

Παραδέχεται τα προβλήματα στο ΓεΣΥ ο Δαμιανός-«Σύμφωνα με διεθνείς μελέτες δεν θα καταρρεύσει»
Βγαίνει μπροστά το Υπ. Ενέργειας για απότομη αύξηση στα καύσιμα-«Θα ληφθούν μέτρα αν δεν αιτιολογείται»
Καλοκαιριάτικες βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα-Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι αυξήσεις σε βασικά καταναλωτικά αγαθά πιέζουν ασφυκτικά τα νοικοκυριά-Προμηνύεται δύσκολο καλοκαίρι
Περίπου 70.000 μονάδες αίματος ετησίως από εθελοντική αιμοδοσία στην Κύπρο
Δέσμευση Γραφείου Επιτρόπου Περιβάλλοντος να αξιοποιήσει πορίσματα τριημέρου για Ξηρολιθική Κληρονομιά
Ακυρώθηκαν πάνω από δέκα πτήσεις προς και από τη Λάρνακα λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Κοντά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Πέφτει η θερμοκρασία, αναμένονται βροχές από την Κυριακή
Ενισχύονται τα μέσα ενάντια στον αιφνίδιο θάνατο στις ορεινές περιοχές-Παραδίδονται 15 ακόμη απινιδωτές
Ο Δένδιας μιλά για την «Αόρατη Συνωμοσία» που οδήγησε στη δολοφονία του Αμερικανού Πρέσβη στην Κύπρο