Εμπρησμός οχήματος στη Λεμεσό

Σε οικογενειακές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία τα κίνητρα εμπρησμού αυτοκινήτου 23χρονου αλλοδαπού, που σημειώθηκε γύρω στη μια τα ξημερώματα, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, αρχικά έγινε αντιληπτή φωτιά σε κουρτίνα στο σαλόνι της οικίας που ενοικιάζει ο 23χρονος, μαζί με την οικογένεια του, στον Άγιο Αθανάσιο, ενώ όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά ξεκίνησε από το όχημα του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα από το παράθυρο.

Η φωτιά κατασβέστηκε από τους ενοίκους της οικίας και ακολούθως ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποία μετέβησαν στη σκηνή, ενώ το πρωί ξεκίνησαν έρευνες και από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις εκτιμάται ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τα κίνητρα του δράστη να αποδίδονται σε οικογενειακές διαφορές.

Η συνολική αξία της ζημιάς υπολογίζεται στα 500 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Όταν το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν διαβάζει Ποινική Δικονομία (Κεφ.155)
Το ηχητικό ντοκουμέντο και οι μαρτυρίες για Μουρτζούκου-Τι αποκάλυψε το «Φως στο Τουνέλ»
Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Τραγικές σκηνές στο νοσοκομείο μετά το θάνατο του δίχρονου που χτύπησε με όχημα ο πατέρας-Έγκυος η μητέρα
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
«Μεθυσμένος» πιλότος της United αναγκάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ είχε απλά διάσειση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού