Παλαιστίνιος που συνδεόταν με ένοπλη οργάνωση σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά στη Ναμπλούς

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν σήμερα έναν Παλαιστίνιο που συνδεόταν με ένοπλη οργάνωση στη Ναμπλούς, τη μεγάλη πόλη στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, στην οποία μαίνονται βίαια επεισόδια, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας.

Ένας Παλαιστίνιος "σκοτώθηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής στην Ναμπλούς", σημειώνει το παλαιστινιακό υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι άνοιξε πυρ προς την κατεύθυνση ενός "υπόπτου" κατά τη διεξαγωγή επιχείρησης ρουτίνας.

"Ισραηλινοί στρατιώτες εντόπισαν υπόπτους που ήταν οπλισμένοι σε ένα όχημα και σε μια μοτοσικλέτα και κυκλοφορούσαν κοντά στην Ναμπλούς. Στρατιώτες απάντησαν ανοίγοντας πυρ σε αυτούς τους υπόπτους εκ των οποίων ορισμένοι επλήγησαν από σφαίρες", απάντησε ο ισραηλινός στρατός σε ερώτηση του AFP.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας διευκρίνισε ότι ο νεαρός άνδρας που σκοτώθηκε ήταν ο Σαΐντ αλ Κόνι που ήταν μέλος τοπικής οργάνωσης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Βλέπει άνοιγμα νέας σελίδας για την Τουρκία με τον αφοπλισμό του PKK ο Ερντογάν
«Μεθυσμένος» πιλότος της United αναγκάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ είχε απλά διάσειση
Αμερικανός πολίτης παλαιστινιακής καταγωγής ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη Δυτική Όχθη
Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού
Στις ΗΠΑ θα εκδοθεί ο «Φίτο», ο κυριότερος διακινητής ναρκωτικών στον Ισημερινό
Kαταδικάζει τις πρόσφατες επιθέσεις των Χούθι κατά πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα o OHE
Στο Τέξας ο Τραμπ επτά ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες
Στις 28 και 29 Ιουλίου θα διεξαχθεί η διεθνής διάσκεψη για το Μεσανατολικό
Φυλάκιση έξι μηνών σε κρατούμενο επειδή αρνήθηκε να παρακολουθήσει τον πρόεδρο της Τυνησίας στην τηλεόραση