25χρονος ομολόγησε την δολοφονία του 52χρονου πατέρα στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας καθώς ένας 25χρονος ομολόγησε, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα proininews.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, θεωρούσε τον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών Δημήτρη Νικηφορίδη υπεύθυνο για την απόλυσή του. Εργαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο μαρμάρων με το θύμα και πριν λίγο καιρό τον είχαν διώξει.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο δράστης υποστηρίζει πως ο 52χρονος του έκανε bullying στο παρελθόν και πως εκείνος έφταιγε για την απόλυσή του. Έκτοτε ο 25χρονος φέρεται να σχεδίαζε τη δολοφονία.

Ο δράστης γνώριζε την ακριβή ώρα που ο 52χρονος πήγαινε για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου και του είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Μετά την δολοφονία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή μέσα από χωράφια με καλαμπόκια.

Κάμερες ασφαλείας της περιοχής κατέγραψαν τον αναβάτη μίας μοτοσικλέτας να κινείται ύποπτα σε σημείο, από το οποίο θα μπορούσε να έχει διαφύγει ο δολοφόνος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Σε διαθεσιμότητα στρατιωτικός stalker που είχε γίνει εφιάλτης σε δύο γυναίκες στην Ελλάδα
Απειλούσαν να κόψουν τα δάχτυλα του γιου του επιχειρηματία ο Ivan Greko και οι άλλοι απαγωγείς
Όποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ήταν γνωστός της λέει γειτόνισσα της 48χρονης που βρέθηκε νεκρή στη Νέα Χαλκηδόνα
Στο Αυτόφωρο πέντε γυναίκες για pole dancing στα Ανάκτορα στην Κέρκυρα
Γνωστός τράπερ εμπλέκεται σε υπόθεση απαγωγής γιου επιχειρηματία στην Ελλάδα
Στο κάδρο της Αστυνομίας ο σύντροφος της νεκρής γυναίκας στη Νέα Χαλκηδόνα-«Την εκβίαζε και την πίεζε»
Αντιφάσεις, σκιές και νέα πρόσωπα κλειδιά στο θρίλερ με τους τρεις θανάτους στο Ελληνικό
Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στη Νέα Χαλκηδόνα-Εγκληματική ενέργεια βλέπουν οι Αρχές
Γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην οικία της στη Νέα Χαλκηδόνα-Στραγγαλισμό δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Προφυλακιστέα η 33χρονη που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια-«Δεν ήξερα τι έκανα»