25χρονος ομολόγησε την δολοφονία του 52χρονου πατέρα στην Καβάλα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη Καβάλας καθώς ένας 25χρονος ομολόγησε, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα proininews.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, θεωρούσε τον 52χρονο πατέρα δύο παιδιών Δημήτρη Νικηφορίδη υπεύθυνο για την απόλυσή του. Εργαζόταν στο ίδιο εργοστάσιο μαρμάρων με το θύμα και πριν λίγο καιρό τον είχαν διώξει.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο δράστης υποστηρίζει πως ο 52χρονος του έκανε bullying στο παρελθόν και πως εκείνος έφταιγε για την απόλυσή του. Έκτοτε ο 25χρονος φέρεται να σχεδίαζε τη δολοφονία.

Ο δράστης γνώριζε την ακριβή ώρα που ο 52χρονος πήγαινε για δουλειά στο εργοστάσιο μαρμάρου και του είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Μετά την δολοφονία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή μέσα από χωράφια με καλαμπόκια.

Κάμερες ασφαλείας της περιοχής κατέγραψαν τον αναβάτη μίας μοτοσικλέτας να κινείται ύποπτα σε σημείο, από το οποίο θα μπορούσε να έχει διαφύγει ο δολοφόνος.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Μητσοτάκης για σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν-«Η Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτική επιχείρηση»
Ο ήρωας που βούτηξε στον Άραχθο για να σώσει τα παιδιά έκανε τατουάζ τα πρόσωπα του Σπύρου και του Νίσι
Άφαντοι οι γονείς που άφησαν το βρέφος στο μπαλκόνι-Έχει διαταχθεί η απομάκρυνσή του από την οικογένεια
Έκρηξη σε νοσοκομείο στην Ελλάδα-Πληροφορίες για τραυματίες
Τρόμος για 41χρονη στη Θεσσαλονίκη-Ο πρώην της εισέβαλε στο σπίτι και απείλησε ότι θα τη θάψει
Συγκλονίζει ο αστυνομικός που έσωσε το μωρό από το μπαλκόνι-«Με φακούς ακολουθούσαμε το κλάμα του»
Στη δημοσιότητα βίντεο με το βρέφος να κλαίει στο μπαλκόνι-Το άφησαν οι γονείς του σε καρότσι και πήγαν για ύπνο
Γονείς άφησαν το ένδεκα μηνών μωρό τους να κλαίει στο μπαλκόνι και κοιμήθηκαν με κλειστές τις μπαλκονόπορτες
Αθήνα για τον τουρκικό θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό-«Δεν έχει έρεισμα στο διεθνές δίκαιο»
Η Τουρκία ανήρτησε στην UNESCO τον δικό της χάρτη για τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό με πολύ... Αιγαίο