Άγνωστοι βανδάλησαν το μνημείο πεσόντων και αγνοουμένων στο Στρόβολο (pics)

Άγνωστοι βανδάλησαν το μνημείο πεσόντων και αγνοουμένων δημοτών Στροβόλου, κατά την τουρκική εισβολή, το οποίο βρίσκεται εντός δημοτικού πάρκου παρά την οδό Θεσπρωτίας στον Στρόβολο.

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος Στροβόλου αναφέρει πως «έχει προβεί σε καταγγελία στην Αστυνομία και απευθύνει έκκληση να επιδεικνύεται σεβασμός απέναντι στη δημόσια περιουσία, ιδιαίτερα για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, που αφορά ανθρώπους οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά τα τραγικά γεγονότα του 1974».

Παράλληλα ο Δήμος Στροβόλου υπενθυμίζει ότι «πριν από ένα περίπου χρόνο, στις 22 Αυγούστου 2021, την ημέρα που θα διεξαγόταν προγραμματισμένο μνημόσυνο στον χώρο του πάρκου, εκλάπησαν οι πινακίδες με τα ονόματα των πεσόντων και αγνοουμένων.

Ως τοπική αρχή, ο Δήμος Στροβόλου καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές, σημειώνοντας ότι όχι μόνο δεν τιμούν κανένα αλλά και επηρεάζουν δυσμενώς το ήδη βεβαρυμμένο πρόγραμμα της Υπηρεσίας».  

 

 

Δειτε Επισης

Ελλείπει από τον τόπο διαμονής του στη Λευκωσία 57χρονος από το πρωί της Παρασκευής
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην κατεχόμενη Καρπασία
Βανδαλισμούς σε οίκημα των Λαϊκών Οργανώσεων καταγγέλλει το ΑΚΕΛ Αμμοχώστου (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά ξέσπασε στην κατεχόμενη Καρπασία
Κατέθεσε ο Γεάδης για την πτήση του με τη Γερμανίδα κτηματομεσίτρια-Τον ρωτούσαν για τα Αγγλικά του
Απορρίφθηκε έφεση σε υπόθεση της Marfin και επικυρώθηκε πρόστιμο €50.000
Στη φυλακή για δέκα χρόνια 57χρονος που πιάστηκε με έντεκα κιλά κάνναβη και ένα κοκαΐνη
Σύσκεψη υπό τον Υπ. Δικαιοσύνης για αντιμετώπιση εγκληματικότητας και παραβατικότητας στη Λάρνακα
Σκέψεις υπεράσπισης για επανεξέταση του καγκουρό από ιδιώτη ιατροδικαστή ή κτηνίατρο-Ζητήθηκε φωτογραφικό υλικό
ΒΙΝΤΕΟ: Δεκαοχτάχρονη κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα