Έξω από τη Βουλή οι νοσηλευτές-Θα διαμαρτυρηθούν για υποστελέχωση στο Μακάρειο

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Βουλή, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη στις 11:00, η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ), με την ευκαιρία της συζήτησης στη Βουλή του θέματος «Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών στο Μακάρειο Νοσοκομείο και τρόποι επίλυσής τους. Η ανάγκη για ανακαίνιση και επέκταση της Μονάδας».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν, στον ελεύθερο τους χρόνο, μέλη της συντεχνίας που εργάζονται στη Μονάδα ώστε να μην επηρεαστεί η λειτουργία της, καθώς επίσης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ΠΑΣΥΝΟ σημειώνει ότι «σκοπός της εκδήλωσης είναι ν’ αναδειχθούν γι’ ακόμη μια φορά τα προβλήματα της νοσηλευτικής υποστελέχωσης στη Μονάδα τα οποία, παρά τις διαβεβαιώσεις όλων των φορέων, δεν έχουν επιλυθεί. Δεν επιθυμούμε να επηρεάσουμε τις εργασίες της Μονάδας αλλά να ασκήσουμε πίεση ώστε να επιλυθούν προβλήματα που αφορούν την υπηρεσία ζωτικής σημασίας και τα νεογνά».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ακυρώθηκαν πάνω από δέκα πτήσεις προς και από τη Λάρνακα λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή
Κοντά στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος-Πέφτει η θερμοκρασία, αναμένονται βροχές από την Κυριακή
Ενισχύονται τα μέσα ενάντια στον αιφνίδιο θάνατο στις ορεινές περιοχές-Παραδίδονται 15 ακόμη απινιδωτές
Ο Δένδιας μιλά για την «Αόρατη Συνωμοσία» που οδήγησε στη δολοφονία του Αμερικανού Πρέσβη στην Κύπρο
ΠΑΣΥΚΑΦ: Στις 9.945 τα περιστατικά καρκίνου του προστάτη τα τελευταία 23 χρόνια
ΒΙΝΤΕΟ: Ορατοί και από την Κύπρο οι πύραυλοι που εκτόξευσε κατά του Ισραήλ το Ιράν
«Εφιαλτικό σενάριο αν κλείσουν τα στενά του Ορμούζ»-Πώς σχολιάζουν τις εξελίξεις οι ειδικοί
Ολοκλήρωσαν τη φοίτηση στο ΕΣΦΕ και επιστρέφουν στο σχολείο τέσσερα παιδιά-«Ενθαρρυντικά αποτελέσματα»
Ασφαλείς οι ασθενείς και συνοδοί τους που βρίσκονται στο Ισραήλ-Συνεχής επικοινωνία Δαμιανού με πρεσβεία
Αναμένεται απότομη αύξηση τιμών καυσίμων τις επόμενες μέρες λόγω της επίθεσης του Ισραήλ