Πολύτιμες ευκαιρίες για ΜμΕ που επιδιώκουν ψηφιακή αναβάθμιση

Όλο και πιο απαραίτητη γίνεται η υιοθέτηση των τεχνολογικών και ψηφιακών εφαρμογών από τις  μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) που δραστηριοποιούνται στην τοπική αγορά. Στην πορεία προς εξέλιξη, η ανάπτυξη, η πρόοδος και η καινοτομία καθίστανται κρίσιμες όχι μόνο για την επιτυχία τους αλλά και για την οικονομική ευημερία της χώρας.

Η Cyta Business έχοντας αντιληφθεί πλήρως τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις αυξημένες ανάγκες των ΜμΕ για αναβάθμισή τους στην ψηφιακή εποχή, διοργανώνει σειρά συνεδρίων. Αρχή θα γίνει με το Συνέδριο «Ψηφιακή Αναβάθμιση: Ευκαιρίες & Προκλήσεις για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022, στις 15:30 – 17:45, στο Αμφιθέατρο στα Κεντρικά Γραφεία Cyta.

Διαδραστικές συζητήσεις θα δώσουν την ευκαιρία σε στελέχη των ΜμΕ να εντοπίσουν τις υπάρχουσες ευκαιρίες για ανάπτυξή τους μέσα από συμμετοχή σε Κρατικά και Ευρωπαϊκά Σχέδια Χορηγιών. Θα διερευνηθούν οι δυνατότητες που προκύπτουν από τη ψηφιακή αναβάθμιση των ΜμΕ και oι συμμετέχοντες θα μάθουν μέσα από success stories MμΕ της Κύπρου και το πώς υλοποιούνται όνειρα και στρατηγικοί στόχοι.

Δηλώστε συμμετοχή και ενημερωθείτε για ψηφιακές λύσεις της Cyta Business αποκλειστικά για τις ΜμΕ καθώς και μεθόδους μέσα από τους οποίες μπορείτε να δημιουργήσετε το μέλλον της επιχείρησής σας με τη δύναμη της τεχνολογίας. Με τη συμμετοχή σας θα έχετε επίσης την ευκαιρία για one-to-one συζήτηση με ειδικούς συμβούλους της Cyta Business και επαγγελματική δικτύωση.

Πληροφορίες:https://www.imhbusiness.com/events/cyta-business-roadshow-gia-mikromesaies-epicheiriseis/ 

Δειτε Επισης

Καλός ύπνος: Παρουσιάζουμε τα έξι βήματα για να τον κατακτήσετε
8ος Εθνικός Διαγωνισμός Δεξιοτήτων SkillsCyprus 2024 Δεξιότητες... Η Δύναμή σου!
Ευρωπαϊκή διάκριση για τη θεματική διαδρομή Αφροδίτη στην κοινότητα Ίνειας
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
Παγκόσμια Ημέρα Δότη
Σπούδασε στο Ινστιτούτο Επαγγελματικών Σπουδών (IPS) του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus
Το Ταμείο Συνοχής και η Κύπρος
Το Μελένιο Παιδικό Φεστιβάλ επιστρέφει πιο γλυκό από ποτέ!
Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ανοίγει νέους ορίζοντες για τη χώρα
Αμειβόμενη πρακτική σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ανταγωνιστικές παροχές;