Προσωπικές διαφορές πίσω από τον εμπρησμό σκάφους στην Έμπα-Ομολόγησε ο 23χρονος

Προσωπικές διαφορές φέρονται να κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό θαλάσσιου σκάφους από 23χρονο στην περιοχή της Έμπας και τα προσβλητικά λόγια που φέρεται να είπε στον νεαρό ο παραπονούμενος ιδιοκτήτης του σκάφους.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο 23χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού θαλάσσιου σκάφους, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου, ομολόγησε την διάπραξη του αδικήματος. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου και τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Αυγούστου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε θαλάσσιο σκάφος, ιδιοκτησία 57χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι στην περιοχή Έμπας, στην Πάφο. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν στο θαλάσσιο σκάφος εκτεταμένες ζημιές.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και των Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο θαλάσσιο σκάφος είχε τεθεί κακόβουλα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εμπρησμού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 23χρονου υπόπτου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 26 Αυγούστου από μέλη της Αστυνομίας, με δικαστικό ένταλμα, λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα. Ανακρινόμενος στο πλαίσιο των εξετάσεων ο 23χρονος φέρεται να ομολόγησε την διάπραξη του αδικήματος. 

Σήμερα ο 23χρονος θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και αναμένεται να κατηγορηθεί.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χάθηκαν τα ίχνη 57χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Ελεύθερος υπό όρους αφέθηκε από το Εφετείο Ρώσος εκζητούμενος
Ξεκίνησε η συζήτηση για δημοσίευση των σημείων που τοποθετούν κάμερες-Στόχος η μείωση της καχυποψίας
Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη ο Χριστοδουλίδης-Προετοιμασία πριν την διευρυμένη
Ήρθε για να μείνει ο καύσωνας-Νέα κίτρινη προειδοποίηση, δεν πέφτει κάτω από τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
ΒΙΝΤΕΟ: Το Πεντάγωνο έδειξε πώς λειτουργούν οι βόμβες που έριξαν στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Άγριος καυγάς για δολοφονία Θανάση-Προκλήσεις και βαριές κουβέντες από τον τότε σταθμάρχη
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων με ΤΑΚΑΤΑ στη Γαλλία-Πάνω από 2,5 εκατ. ανακλήσεις
Αρνήθηκε να δει τον Αρχιεπίσκοπο ο Τυχικός-Καταγγέλλει καταπιεστική συμπεριφορά η συνήγορός του
Υπό οκταήμερη κράτηση επτά ανήλικοι για την αιματηρή συμπλοκή σε parking στη Λάρνακα