ΒΙΝΤΕΟ: Κόλλησε στην κίνηση η λιμουζίνα του Μπάιντεν στο κέντρο του Λονδίνου

Η θωρακισμένη λιμουζίνα του προέδρου Τζο Μπάιντεν ακινητοποιήθηκε σήμερα έξω από ένα καφέ Pret στο κέντρο του Λονδίνου, την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσπαθεί να φτάσει στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Αβαείο του Ουέστμινστερ.

Ο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ εθεάθησαν στο πίσω μέρος της λιμουζίνας τους,  γνωστή ως «Το θηρίο», καθώς αυτή κόλλησε στην… κίνηση του Λονδίνου σήμερα το πρωί.

Ο Μπάιντεν εθεάθη να χαιρετά τα μέλη του κοινού, τα οποία σοκαρίστηκαν βλέποντας τον Αμερικανό πρόεδρο να περνάει από μπροστά τους κοντά στην αψίδα Marble Arch στο κεντρικό Λονδίνο.

Ενώ άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες, μεταξύ των οποίων ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζακίντα Άρντερν, φθάνουν στο Αβαείο του Ουέστμινστερ για την κηδεία της βασίλισσας με έναν στόλο λεωφορείων, ο Μπάιντεν είχε τη δυνατότητα να μεταβεί με το τεθωρακισμένο αμάξι του.

Πάντως βρετανοί δημοσιογράφοι ανέφεραν πως ο Μπάιντεν θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πάρει το λεωφορείο, αφού το βίντεο δείχνει την αυτοκινητοπομπή του να κυλάει αργά στους δρόμους του Λονδίνου πριν σταματήσει εντελώς έξω από ένα καφέ Pret.

Το βίντεο δείχνει μέλη του κοινού να χαιρετούν και να φωτογραφίζουν τον Πρόεδρο, ενώ αστυνομικοί της Met Police τον φρουρούσαν.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Φόβοι για ρωσική επίθεση στην Ευρώπη-Η Γερμανία σχεδιάζει επέκταση των καταφυγίων
Τουλάχιστον 36 Παλαιστίνιοι νεκροί από πυρά κοντά σε κέντρο διανομής βοήθειας της Γάζας
Νέα θεωρία για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν-Ενδεχομένως να σκοτώθηκε σε τροχαίο
Παζαρεύει ο Χαφτάρ με το τουρκολιβυκό μνημόνιο-Ούτε το εγκρίνει, ούτε το απορρίπτει
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε ραδιοφωνικό στούντιο τη στιγμή του σεισμού των 6,4 Ρίχτερ στη Χιλή
ΒΙΝΤΕΟ: Την κατάρριψη ενός ρωσικού μαχητικού Sukhoi στο Κουρσκ, ανακοίνωσαν οι Ουκρανοί
Serial killer στην Ιταλία-Ο δολοφόνος της συνοδού πολυτελείας είχε σκοτώσει και άλλο κορίτσι
Από τις πιο σφοδρές επιθέσεις στο Χάρκοβο-Έφτασαν του έξι οι νεκροί και 21 οι τραυματίες
Χιλιάδες στην τριήμερη πορεία προς τη Γάζα-«Θα βαδίσω γιατί δεν μπορώ να βλέπω άλλα νεκρά παιδιά»
Διπλή δολοφονία στο Βέλγιο-Νεκρές 46χρονη και η 6χρονη κόρη της μέσα σε φλεγόμενο διαμέρισμα