Του ζήτησε να μετακινήσει τη βάρκα και του επιτέθηκε-Φέρει τραύματα στο κεφάλι

Διευθυντής συγκροτήματος διαμερισμάτων στην περιοχή της Χλώρακας φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ένοικο διαμερίσματος για ασήμαντη αφορμή, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και κλοπής.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, βάσει της καταγγελίας που έγινε την Παρασκευή, 23χρονος διευθυντής συγκροτήματος διαμερισμάτων στην περιοχή Χλώρακας, ενώ βρισκόταν στο χώρο συγκροτήματος όπου θα γίνονταν κάποιες οικοδομικές εργασίες, ζήτησε από ένοικο να μετακινήσει μια βάρκα που εμπόδιζε τον χώρο διεκπεραίωσης των εργασιών.

Τότε ο ένοικος άρχισε να φωνάζει και όταν ο 23χρονος επιχείρησε να απομακρυνθεί, δέχτηκε επίθεση με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει το πρόσωπό του σε σιδερένιες σκαλωσιές. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ενώ βρισκόταν πεσμένος στο έδαφος, ο ύποπτος συνέχιζε να του επιτίθεται και με γροθιές τον κτύπησε στο πρόσωπο. Την ίδια ώρα αντιλήφθηκε ότι ο ύποπτος πήρε το κινητό τηλέφωνό του και αρνήθηκε να του το επιστρέψει πίσω.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα στη μύτη και τραύματα στο κεφάλι.

Στην συνέχεια έτυχε περίθαλψης και πήρε εξιτήριο. Την υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στη φυλακή για δέκα χρόνια 57χρονος που πιάστηκε με έντεκα κιλά κάνναβη και ένα κοκαΐνη
Σύσκεψη υπό τον Υπ. Δικαιοσύνης για αντιμετώπιση εγκληματικότητας και παραβατικότητας στη Λάρνακα
Ο Τραμπ απειλεί την ΕΕ με δασμούς 50% από την 1η Ιουνίου-«Οι συζητήσεις μας δεν οδηγούν πουθενά»
Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Πάφου για Τυχικό
Απαντά στην πρόθεση Τυχικού να μεταβεί στο Άγιο Όρος ο Αρχιεπίσκοπος-Εξηγήσεις για τη στάση απέναντι στον Μόρφου
Σκέψεις υπεράσπισης για επανεξέταση του καγκουρό από ιδιώτη ιατροδικαστή ή κτηνίατρο-Ζητήθηκε φωτογραφικό υλικό
ΒΙΝΤΕΟ: Δεκαοχτάχρονη κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα
Παραδέχθηκε ενοχή ο χειριστής σκάφους που συνελήφθη μετά από πυροβολισμούς-Eλεύθερος με εγγύηση 10.000
Πάνω από 6.000 ασθενείς στάλθηκαν στο εξωτερικό για θεραπεία από το 2020-Στα 140 εκατομμύρια το κόστος
Υπέβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΕΔΕΚ ο Διομήδους-Ανακοίνωσε «Πρόταση Ενότητας και Προοπτικής»