Στις «κεντρικές φυλακές» του ψευδοκράτους οδηγείται ο Ανδρέας Σουτζιής

Στις «κεντρικές φυλακές» του ψευδοκράτους μέχρι να του απαγγελθούν «κατηγορίες» και ν’ αρχίσει η «εκδίκαση» της υπόθεσης, θα οδηγηθεί ο Ανδρέας Σουτζιής για διάστημα όχι μεγαλύτερο των 7 ημερών.

Tην απόφαση αυτή έλαβε πριν από λίγο το «στρατιωτικό δικαστήριο» στα κατεχόμενα, στο οποίο παρουσιάσθηκε σήμερα ο κ. Σουτζιής, μετά την λήξη του τελευταίου «διατάγματος κράτησης» των 8 ημερών που είχε εκδοθεί εναντίον του στις 7 Σεπτεμβρίου. Το «στρατιωτικό δικαστήριο» εξετάζει την «κατηγορία» της φωτογράφισης από τον Ελληνοκύπριο στρατιωτικών περιοχών στα κατεχόμενα.

Έξω από το «δικαστήριο» στην κατεχόμενη Λευκωσία βρίσκονται συγγενείς και φίλοι του Ανδρέα Σουτζιή.

Η «κατηγορία» για την κατοχή ασυρμάτου χωρίς άδεια δεν εξετάστηκε σήμερα. Αναμένεται ότι θα «εκδικασθεί» από το «επαρχιακό δικαστήριο» Τρικώμου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Δειτε Επισης

Ξανά στο σκαμνί της Βουλής η Αστυνομία, κρίνεται για τους χειρισμούς της σε διαδηλώσεις
Πολίτες χάνουν σύνταξη ανικανότητας λόγω της νομοθεσίας κοινωνικών ασφαλίσεων-«Τραγικές περιπτώσεις»
Στο μάτι του κυκλώνα το ΥΠΑΝ-Τα ανοιχτά μέτωπα και οι προκλήσεις για Μιχαηλίδου
ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες στιγμές της νεάς φονικής πυρκαγιάς στη Λεμεσό-Εν αναμονή των ερευνών για τα αίτια
Έφοδος της ΥΚΑΝ σε αποθήκη, εντόπισε φυσίγγια και πάνω από ένα κιλό κάνναβη-Χειροπέδες σε 34χρονο (pics)
Σχηματισμό Κυβέρνησης το συντομότερο δυνατό ζητά ο Φρίντριχ Μερτς-Η πρώτη τοποθέτηση Σολτς
Τη Δευτέρα η συνέχεια των ερευνών για τα αίτια της νέας φονικής πυρκαγιάς με θύμα τον 32χρονο Μενέλαο
Τελέστηκε το μνημόσυνο του ήρωα αστυφύλακα Ανδρέα Χριστοφίδη
Οι κρίσιμες εκλογές στη Γερμανία και οι προσδοκίες των αγορών για περισσότερες δαπάνες
Προβάδισμα Μερτς και CDU δείχνει το πρώτο Exit Poll στη Γερμανία-Αρχίζει η καταμέτρηση ψήφων